Andreas Dybevik har signert for Bryne

Bryne-trenerne Ole Hjelmhaug (t.v.) og Even Sel er glad for å ha Andreas Dybevik med på laget resten av sesongen. Foto: Tarjei Sel

Midtbanespilleren er aktuell for søndagens kamp mot Hødd.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2017 kl 11:32

I går spilte Andreas Dybevik for Sandnes Ulfs andrelag i 4-1-seieren over Brodd. I dag signerte 19-åringen kontrakt med Bryne ut sesongen. Det er snakk om et lån, der Bryne betaler deler av spillerens lønn.

Sandnes Ulf håper spilleren kan utvikle seg videre i 2. divisjon, og Bryne håper selvsagt at han kan bidra til at det blir opprykk.

Midtbanespilleren får etter all sannsynlighet sin debut for Bryne i søndagens bortekamp mot Hødd. Det skal vel litt til at han starter, men et innhopp bør det bli.

- Jeg foretrekker å spille indreløper, men kan også spille sentralt, forteller Dybevik, som også kan spille for Bryne i kvartfinalen i junior-NM når den tid kommer.

- Det blir et spennende halvår for meg. Bryne virker å være en veldig profesjonell klubb, og jeg tror dette utlånet kan bli nyttig både for meg og laget. Jeg skal kjempe for en fast plass på laget, men vet at Bryne har gode spillere på midtbanen. Det handler om at jeg må gi alt jeg har, som kjenner noen av juniorene på Bryne-laget fra før.

- Hvor langt unna laget var du i Sandnes Ulf?

- I starten av sesongen følte jeg at jeg var ganske nærme. Jeg startet en kamp og fikk noen innhopp, men så stoppet det litt opp. Jeg føler jeg har vært nærmere i det siste, men nå mener jeg det er riktig for meg å få noen kamper i 2. divijson. Jeg er glad for muligheten Bryne har gitt meg, sier Bryne nye spiller.

Dybevik spilte seks landskamper for G18-landslaget i fjor, og har fem kamper for G19-landslaget i år.

PS. Bryne jobber fortsatt med å få inn en ekstra midtstopper. Brodd-spiller Petter Midbøe Lunde (28) er en av kandidatene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...