Bånn gass på håndballskole i Klepp

Glade håndballbarn på Klepps håndballskole den første skoleferieuka. Foto: Privat

Denne uka har 26 barn i alderen 7-12 år vært i aktivitet i Klepphallen.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Klepp IL og Viking Håndball har i flere år samarbeidet om håndballskole på Klepp i skoleferiene. Denne uka har sesongens tredje håndballskole gått av stabelen. Flere av deltakerne har vært med også i høst- og vinterferien, på det samme tilbudet.

Målet med håndballskolen er å gi et idrettstilbud til barn som er hjemme alene mens foreldrene er på jobb, og for å gi et tilbud til de unge håpefulle som ønsker å trene litt ekstra.

Deltakerne kommer fra ulike klubber, blant dem Klepp IL, Bryne HK, Voll, Kåsen, Havdur og Frøyland.

– Det er gledelig at vi samler et så stort antall deltakere at vi klarer å gjennomføre håndballskolen, spesielt når man tenker på at konkurransen og tilbudene til barna stadig er økende og blir flere. Mange idretter kjører idrettsskoler og det dukker etter hvert også opp kommersielle aktører som utfordrer det å kunne gi et godt tilbud også i nærmiljøet på Klepp, sier Svein Axel Johannessen.

Klepp ILs mål med de tre årlige håndballskolen er å gi et tilbud til en pris som ikke ekskludere, men der idrettslaget får igjen litt for dugnadstimer som er lagt ned og at instruktørene kan få noen kroner i lønn for sin innsats.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...