Bryne ønsker å låne Erling Braut Håland

Erling Braut Håland (t.v.) og trener Ole Hjelmhaug på en våt trening for noen uker siden. Foto: Tarjei Sel

16-åringen kan komme til å erstatte seg selv i Bryne.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2017 kl 15:15

Erling Braut Håland er solgt til Molde. Spørsmålet er hva som skjer videre med 16-åringen.

Bryne-trener Ole Hjelmhaug er klar på hva han ønsker.

- Vi håper det blir mulig å låne Erling tilbake. Vi har diskutert det med Molde, som er positive. Spørsmålet er om Erling selv vil, forteller Hjelmhaug.

I Bryne mener man at det vil være bedre for 16-åringen å spille fast i 2. divisjon enn å spille for Moldes andrelag i 3. divisjon.

Spilleren selv utelukker ikke en snarlig retur til moderklubben.

- Vi får komme tilbake til det. Akkurat nå konsentrerer jeg meg om treningsleiren med Molde. Jeg skal snakke med treneren her, og så med treneren på landslag. Jeg utelukker ingen ting, og vil gjøre det som er riktig etter disse samtalene. Jeg er sikker på at vi kommer til en god løsning, skriver Erling i en melding fra Dubai, der han er sammen med resten av Molde-laget.

Bryne vil ta opp samtalene med spilleren og Molde neste uke. Ole Hjelmhaug ønsker en rask avklaring, slik at en eventuelt kan finne en annen spiss.

Samtidig som Erling Braut Håland er aktuell, jobber Bryne med andre spissalternativer. En dansk spiller står på blokka, og mandag kommer det en spiss som skal trene med laget hele uka, og til slutt spille lørdagens treningskamp mot Sandnes Ulf.

Som tidligere nevnt, kommer det en keeper på prøvespill mandag. Også han skal spille mot Sandnes Ulf om en drøy uke.

Når det gjelder en erstatter for Marius Lode, kan det bli et økonomisk spørsmål. Å låne en forsvarsspiller fra en eliteklubb er et alternativ som vurderes. Uansett har en ny spiss og en ny keeper førsteprioritet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...