Bryne så ikke ut som en opprykkskandidat

Erik Rosland ble kåret til Brynes beste mot Fløy. Foto: Tarjei Sel

Det endte 1-1 mellom Bryne og Fløy.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2018 kl 09:31

Bryne - Fløy 1-1(1-1)

Fløy kom til Jæren for å gjøre livet surt for Bryne. Det klarte de. Gjestene fra Flekkerøy jublet for ett poeng, mens Bryne-spillerne hang med hodet.

Det er mye som må bli bedre for at Bryne skal bli et lag i opprykksstriden.

– Vi prøver. Det er første seriekamp, og kanskje var det litt premierenerver. Jeg synes det var framgang fra Vidar-kampen. Vi har ikke nok kvalitet i det vi gjør på siste tredjedel, det blir mye at vi står og trykker på 16-meterstreken, sier trener Ole Hjelmhaug, som skjønner at folk er skuffet etter denne forestillingen.

– Det går ikke fort nok og vi får ikke åpnet de hullene vi vil. Det er første seriekamp, og det er ting å rette på. Vi er veldig misfornøyd med bare ett poeng, sier Omar Fonstad El Ghaouti.

Tidlig scoring, og det var det

Han ble hentet fra Fram Larvik for å score scoret mål, og det var han som puttet årets første for Bryne på straffespark, etter at Mads Bøgild ble felt av keeper.

Bryne slet med presisjonen, og det var langt mellom høydepunktene. Igor Spiridonov viste seg fram med en klasseredning da Fløy-spissen løp ifra Brynes forsvar. Fem minutter senere satte Mads Bøgild ballen i mål, men dommeren annullerte for hands.

Fløy utlignet til 1-1 etter en dødball. Jakob Erzeid Toft fikk god tid til å snu seg og sette ballen forbi Spiridonov.

Simen Næss trodde han hadde gitt Bryne 2-1 med et velplassert langskudd, men etter en samtale med assistenten valgte dommeren å annullere - trolig for offside. Bryne-spillerne protesterte heftig.

– Jeg skjønner ikke hvorfor scoringen ble annullert. Dommeren sa at det var en som prøvde å heade ballen, som stod i offside. Det er bare tull og mangel på fotballforståelse, mener Næss.

Omar Fonstad El Ghaouti er mannen som var nærmest ballbanen, Robert Undheim var også der inne for å fange en eventuell retur.

– Den dommertrioen vi hadde i dag, må opp mange hakk, sier en lettere frustrert El Ghaouti.

Første omgang ble avsluttet med et glimrende Simen Næss-frispark, og en like glimrende redning.

Se høydepunktene her:

Etter pause hadde Bryne ballen suverent mest, men det stokket seg hver eneste gang en nærmet seg 16-meteren. Først mot slutten klarte Bryne å skape noe som under tvil kan kalles en målsjanse. Det var ikke mye som minnet om opprykk over det Bryne presterte.

Dette var rett og slett skuffende, og skuffelsen blir ikke mindre av at Robert Undheim måtte ut med en skade. Det er uvisst hvor lenge kantspilleren blir ute av spill. Også Rogvi Baldvinsson hinket av banen med en skade av ukjent karakter.

Brynes lag: Igor Spiridonov - Ola Johannes Elvedahl, Pål Fjelde (Krister Wemberg fra 70.), Rogvi Baldvinsson (Andreas Ueland fra 75.), Paul Addo - Mads Bøgild, Bjarne Langeland, Erik Rosland - Simen Næss, Omar Fonstad El Ghaouti, Robert Undheim (Einar T. Lye fra 46.).

Omar Fonstad El Ghaouti feirer 1-0-scoringen. Bak vil Erik Rosland (t.v.) og Robert Undheim være med på jubelen. Foto: Tarjei Sel

Se hele kampen her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...