Bryne signerte keeper etter Ulf-kampen

Kris Devaux (i gult) blir tillbudt kontrakt med Bryne. Her sammen med kaptein Krisster Wemberg (t.v.) og Rogvi Baldvinsson. Foto: Tarjei Sel

Hvis dette er Brynes nivå, kan det bli en hyggelig sesong. Etter kampen signerte Kris Devaux en toårskontrakt.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2017 kl 19:06

Sandnes Ulf - Bryne 3-1 (2-1)

Mads Bøgild sendte Bryne i ledelsen etter 14 minutter i ettermiddagens treningskamp mot Sandnes Ulf på Bogafjell. Jon Petter Stangeland (19. min.) og Vidar Nisja (25. min.) sørget for at laget fra 1. divisjon ledet til pause. Bryne viste stor aggressivitet og vilje, og alt i alt var første omgang oppløftende.

Andre omgang var relativt jevn, med noen store Bryne-sjanser. Sandnes Ulf økte til 3-1 ved Vegard Aasen etter 78 minutter.

- Jeg synes vi spiller mye bra fotball. Vi hadde mange flere sjanser enn dem, men det gjelder å score. Jeg forventet at vi skulle gi dem skikkelig kamp, og vi gikk til denne kampen for å slå Sandnes Ulf. Så høyt må vi legge lista. De første 17-18 minuttene er veldig bra, med tanke på struktur og hvordan vi skal spille. Så kom en midtperiode jeg ikke er fornøyd med, før vi tar oss opp igjen på slutten. I andre omgang opptrer og spiller vi bra. Vi har god kontroll, og det er synd at vi skal få 1-3 i ræva, for det hadde vært kjekkere å få 2-2 og 3-2. Jeg tror vi er mer fornøyd med kampen enn Sandnes Ulf er. Det er bra å møte så god motstand som Sandnes Ulf; vi står opp og får mange svar, sier Bryne-trener Ole Hjelmhaug.

Mads Bøgild sendte Bryne i ledelsen mot Sandnes Ulf. I bakgrunnen Aram Khalili (t.v.) og Simen Næss. Vidar Nisja helt til høyre. Foto: Tarjei Sel

Keeper Kris Devaux signerte noen timer etter kampen en toårskontrakt med Bryne. 25-åringen fra Frankrike/USA har spilt for Strindheim, Bærum og Hønefoss de tre årene han har bodd i Norge.

Raivo Varazinskis, som stod i mål i andre omgang, må fortsette jakten på ny klubb, selv om han viste seg som en god keeper i løpet av to uker på Bryne.

Spissen Simen Næss (27) er også ønsket, og en avklaring kan komme i løpet av helga. Han er selv svært positiv til å bli Bryne-spiller.

Erling Braut Håland var tilskuer. Neste uke tar han en avgjørelse; det står mellom et utlån til Bryne eller flytting til Molde. Bryne kommer ikke til å erstatte Marius Lode med en ny midtstopper, men det kan bli plass til både Simen Næss og Eling Braut Håland.

Erling Braut Håland (t.v.) var tilskuer. Her er Molde-spilleren sammen med Adrian Berntsen i andre omgang. Berntsen spilte første omgang; hans første start for a-laget. Foto: Tarjei Sel

Brynes lag: Kris Devaux (Raivo Varazinskis fra 46.) - Rogvi Baldvinsson (Andreas Ueland fra 63.), Krister Wemberg (Andreas Jacobsen fra 63.), Paul Addo - Vegar Landro, Mads Bøgild (Einar T. Lye fra 75.), Patrick Byskata (Sander Ystanes fra 79.), Adrian Berntsen (Geir Dahle Høyland fra 46.), Robert Undheim (Rune Pedersen Bore fra 75.) - Aram Khalili, Simen Næss.

Prøvespiller Simen Næss med ballen. I bakgrunnen følger Andreas Jacobsen (t.v.) og Geir Dahle Høyland med. Helt til høyre Oddbjørn Skartun, som har byttet fra rødt til lyseblått. Foto: Tarjei Sel

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...