Bryne-spillerne fikk kjeft i pausen

Paul Addo (f.v.), Andreas Ueland og Igor Spiridonov kan konstatere at EIK har gått opp i en 2-0-ledelse. Det stod 2-1 til pause. Omar Fonstad El Ghaouti scoret Brynes mål. Foto: Tarjei Sel

Treningskampen mot EIK viste at det er en del å jobbe med fram mot seriestart.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 22.03.2018 kl 07:27

EIK - Bryne 2-2 (2-1)

Mål: 1-0 Stian Sleveland (7), 2-0 Stian Sleveland (22), 2-1 Omar Fonstad El Ghaouti (26), 2-2 Erik Rosland (82)

De første 25 minuttene var divisjonskollega EIK klart bedre enn et Bryne-lag som slet med det meste. Begge EIK-scoringene kom på corner; først etter tendenser til kaos, deretter på en umarkert heading fra første stolpe.

Det så ikke bra ut i det hele tatt.

- Kampen begynte klokka 19.00. Da nytter det ikke å møte opp 19.25. Spillerne er ikke på hugget, vi er på etterskudd, ting går for seint, vi er for upresise og de har ballen veldig mye. Vi var kjempeskuffa over de 25 første minuttene, sier trener Ole Hjelmhaug, som lot medtrener Even Sel holde en tordentale i pausen.

- Det er skuffende at vi slipper inn to mål på den måten. Det begynner å nærme seg seriestart, og da er det viktig at vi er på hugget, understreker Hjelmhaug.

Kampbildet endret seg betraktelig etter 2-1-scoringen. Erik Rosland ble spilt fri på venstre kant og la inn. EIKs keeper glapp ballen, og Omar Fonstad El Ghaouti hadde så god tid at han kunne hæle ballen i mål.

Omar Fonstad El Ghaouti (f.v.), Bjarne Langeland og Erik Rosland etter førstnevntes 2-1-scoring. Foto: Tarjei Sel

Etter reduseringen hadde Bryne en ganske god periode, men det ble med et par halvsjanser. Etter hvert jevnet det seg ut i det kalde regnet i Hellvik, og lagene takket med glede ja til en pause.

I andre omgang skjedde det ikke så mye, men Bryne hadde god kontroll defensivt.

Erik Rosland satte inn 2-2 med et plassert skudd etter pasning fra Sander Ystanes. Robert Undheim hadde et innlegg som traff tverrliggeren, så en kan kanskje si at Bryne var nærmest seieren.

Alt i alt en treningskamp som viste at begge lag har en god del å jobbe med fram mot seriestart 15. april.

- De siste 55 minuttene er bra, mot en god motstander. Vi tør å spille fotball, selv om det er med litt for små marginer på den siste tredjedelen.

- Er dere i rute til seriestart?

- Dømt etter siste del av kampen, ser det bra ut. Mads Bøgild er tilbake, han står på og jobber som bare juling, og da aksepterer vi at han gjør noen feil. Mads kommer med stormskritt de neste ukene. Robert Undheim er også tilbake; i dag holder han igjen litt. Vi er i rute med tanke på de spillerne som er kampklare og nesten kampklare. Utenom scoringene, hadde ikke EIK så mange sjanser; vi klarte å demme opp for det meste, sier Brynes trener.

Nå venter en god treningsperiode og en liten påskeferie, før det er generalprøve mot Vidar søndag 8. april.

Brynes lag: Igor Spiridonov - Ola Johannes Elvedahl (Vegard Skjørestad fra 73.), Andreas Ueland, Pål Fjelde, Paul Addo - Mads Bøgild (Robert Undheim fra 60.), Bjarne Langeland, Erik Rosland - Simen Næss (Kristian H. Magnusson fra 73.), Omar Fonstad El Ghaouti, Einar T. Lye (Sander Ystanes fra 69.).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...