Bryne vil hente Marius Lode hjem

Marius Lode (delvis skjult bak naprapat Ole Martin Tunheim) og kjæresten Vilde Ueland var tilskuere da Bryne spilte mot Brodd lørdag. Foto: Tarjei Sel

Viking får kamp om midtstopperen.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2018 kl 14:46

Søndag meldte Stavanger Aftenblad at Marius Lode er svært aktuell for Viking.

Bryne FK vil ikke sitte rolig og se på at Lode går til erkerivalen.

- Vi ønsker å hente Marius hjem. Jeg hadde en prat med ham lørdag, og luftet tanken. Marius og jeg har hatt et tett forhold, og han stikker alltid innom på Bryne stadion når han er hjemme. Vi har vært i kontakt med Bodø/Glimt, og så får vi se hva Marius selv tenker. Marius vet at han alltid er velkommen tilbake, sier Bryne-trener Ole Hjelmhaug.

- Kan dere matche lønnen han vil få i Viking?

- Hvis vi hadde skaffet ham en jobb utenom, tror jeg det kunne gått. Når det gjelder Marius, vil vi strekke oss langt for å få ham hjem, understreker Hjelmhaug.

Marius Lode kom til Bryne fra moderklubben Frøyland før 2012-sesongen. Han var fast på laget i fem sesonger, men gikk glipp av mye av 2016-sesongen grunnet den mye omtalte dopingdommen.

Da Bryne rykket ned i 2016, valgte Lode med tungt hjerte å melde overgang til Bodø/Glimt. Der var han fast midtstopper på laget som rykket opp til eliteserien.

Nå har 24-åringen fått hard konkurranse på stopperplass i Bodø/Glimt, og det er ikke utenkelig at han flytter hjem til Jæren. Ifølge Stavanger Aftenblad er Bodø/Glimt villig til å slippe ham. Lode har kontrakt med Bodø/Glimt ut 2019.

Parallelt med forsøket på å hente Marius Lode, jobber Bryne med en konkret spiller som eventuell erstatter for langtidsskadde Rune Pedersen Bore. I Bryne ser man på Robert Undheim som et godt alternativ på høyre vingback, og derfor er det ikke helt sikkert at en ny spiller kommer inn i den posisjonen.

Jærbladet jobber med å få en kommentar fra Marius Lode.

Marius Lode trente med Bryne i november, mens han hadde fri i Bodø/Glimt. Her sammen med en annen tidligere Frøyland-spiller, Rune Pedersen Bore, som dessverre går glipp av hele sesongen. Foto: Tarjei Sel

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...