Brynes andrelag mistet seieren

Etter en god start på kampen, ble det mye nesten for Bryne 2 mandag kveld. Her er det Geir Dahle Høyland og Eirik Hadland som kommer til kort mot Sola-forsvaret. Foto: Nils-Ove Støbakk

Sola slo tilbake etter sterk åpning.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2017 kl 13:59

Bryne II – Sola 1-1 (1-0)

Det begynte veldig bra for andrelaget til Bryne i mandagens tredjedivisjonskamp på Bryne stadion. Fredrik Flo headet inn 1-0 etter ti minutter, og de første 20 minuttene var det omtrent spill mot et mål.

Lekne og tekniske Andreas Dybevik var kanskje Brynes beste spiller før pause, og stod bak den målgivende pasningen på scoringen. Men siden Dybevik er aktuell til A-kampen mot Vard Haugesund på onsdag, ble han tatt av i pausen.

Dessverre kom gjestene stadig mer med i kampen, og det var langt fra ufortjent at Sola utlignet etter 74 minutter. Den unge Bryne-keeperen Oscar Apeland Gonzales (16) hadde en rekke viktige redninger, og Sola hadde også en avslutning i tverrligger før pause.

– Veldig kjekt at Oscar får en god opplevelse i målet, slår trener Even Sel fast.

– Jeg er fornøyd med de første 20. Etter det lykkes vi ikke med presset vårt, og får ikke den samme roen, oppsummerer Sel.

Sandnes Ulf 2 vant bunnoppgjøret mot Express lørdag, og mandag kveld vant Halsen mot Start 2. Med fire serierunder igjen har Brynes andrelag dermed bare fortapte Express bak seg på tabellen. Det er to poeng opp til Staal Jørpeland på tiendeplassen som betyr fornyet kontrakt i 3. divisjon.

Neste kamp er allerede på lørdag, borte mot Pors i Porsgrunn.

– Vi skal gjøre et ærlig forsøk på å holde plassen, så får vi se. Men vi skulle hatt tre poeng mot Sola, innrømmer Even Sel.

Her kan du se hvordan tabellen ser ut etter 22 spilte kamper.

Bryne IIs lag: Oscar Apeland Gonzales – Kalle Skrettingland Roba, Petter Midbøe Lunde, Sander Birhanu Ystanes – Ola Johannes Elvedahl, Andreas Dybevik (Eirik Hadland fra 46.), Geir Dahle Høyland, Einar Tunheim Lye (Sondre Svalestad Hovland fra 88.), Per R. Undheim (Joakim Grude fra 88.) – Jonatan Braut Brunes, Fredrik Flo.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...