Disse artistene kan du oppleve gratis i Kleppeloen

Janove Ottesen under en konsert i Nye Loen. Foto: Eivind Dirdal, FD Foto

Janove Ottesen, TØFL og Alexander Rybak kan du få med deg helt gratis under Kleppeloen 2019 i juni.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2019 kl 20:24

For niende gang arrangerer Klepp kommune gratiskonsert i Kleppeloen til glede for store og små. På plakaten i år står hele Jærens Janove Ottesen, Melodi Gran Prix-vinner Alexander Rybak og et relativt nytt band fra Stavanger.

– TØFL er det kanskje ikke så mange som har hørt om, men det er et ”upcoming” band som snart vil slå gjennom. De lager show og spiller bra, er unge og har mye energi. Det er lett å si at ungdom vil like det, sier kultursjef i Klepp kommune, Ulf Ludvigsen.

Når de har valgt artistene har de vært opptatt av å finne en miks av lokalt og ikke, og det skal være noe som når ut til mange.

– Vi vil at alle skal delta. Konsertbilletter er vanligvis dyre, og det er en del som lar være å gå på kulturarrangement. Vi ønsker å bryte med de sosiale og kulturelle forskjellene her, sier Ludvigsen.

Kultursjefen ser tilbake til høydepunktet når artisten Madcon gjestet scenen og det var 7000 i publikum. Han har trua på at artistene som kommer i år også kan trekke mange.

– Alle er inviterte. Det er ingen påmelding eller billettkjøp. Det er en enkel oppfordring med andre ord. Vi håper folk vil stille på dette arrangementet, sier Ludvigsen.

Tidligere år har de fått gode tilbakemeldinger på gratiskonsertene, og han skyter av konsertarenaen ute, som han mener er midt i blinken for et slikt familiearrangement.

– Blir det mulighet for autografer eller bilder med kjendisene etter konsertene?

– Mange av artistene vi har hatt tidligere har vært uhøytidelige og sett at det har blitt verdsatt, så det kan godt være, sier Ludvigsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...