Disse filmene vises på bakgårdskinoen i kveld

Erlend Serigstad er kinosjef i Bryne, og tar mer med seg kinosalen ut til smuget bak Mellombels. Foto: Sonia Drivdal Patella

Golden Globes- vinneren La La Land og barnefilmen Karsten og Petra ut på tur, rulles opp på kinolerretet ved Mellombels i kveld.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2017 kl 10:42

Med kinolerret, popkorn- og brussalg, forvandles bakgården i Storgata ved Mellombels om til en utendørs kinosal i kveld.

– Det er bare å finne frem varme klær og noe å sitte på! sier Erlend Serigstad, som er kinosjef i Bryne.

Viser to filmer

Serigstad og resten av Bryne kino, har sammen med Time kommune og Livsgledefestivalen, planlagt bakgårdskinoen siden i fjor sommer. Karsten og Petra ut på tur starter klokken kvart over seks, og La La Land vises klokken ni samme kveld.

La La Land, med Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollene, er en romantisk filmmusikal fra 2016, skrevet og regissert av Damien Chazelle. Filmmusikalen stakk forøvrig av med hele syv Golden Globes-statuetter tidligere i år.

Skuespillerne Thorbjørn Harr, Jeppe Beck Laursen, Björn Freiberg, Markus Tønseth, Janne Formoe, Ivar Nørve, Hilde Lyrån, er å se i Karsten og Petra ut på tur. Barnefilmen er regissert av Arne Lindtner Næss.

Gratis inngang

Bakgårskinoen, som egentlig er en parkeringsplass, vil ha god plass. Serigstad håper derfor mange benytter seg av tilbudet, og tar turen til Storgata i kveld.

– Vi blir veldig fornøyde hvis det kommer 200 mennesker, sier han engasjert.

Serigstad understreker at arrangementet er gratis, og at de ikke gjør dette for å tjene penger.

– Det er snakk om ganske store utgifter. Vi har leid inn utstyr fra bygdekinoen for 20.000 kroner. Vi gjør det jo fordi det skal være kjekt, og så er det jo veldig spennende å gjøre noe nytt, sier han.

For de over 18 år, vil det være mulig å kjøpe alkoholholdig drikke i serveringsområdet ved Mellombels. Serigstad forteller at de også prøver å få til en liten kiosk hvor man kan få kjøpt godteri, i tillegg til popkorn og brus, som de i alle fall skal tilby.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...