Er familien Jøntvedt fra Orstad Jærens svar på familien Ingebrigtsen?

Lene Jøntvedt (f.v.), Andreas Jøntvedt, Vilja Jøntvedt, Jon Jøntvedt og Jens Jøntvedt under lørdagens direktesending fra Idrettsgallaen i Stavanger. Foto: Trude Håland

Foran 3500 i salen og rundt én million tv-seere fortalte om sin egen hverdag, med tre aktive barn og egen involvering i beste sendetid.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2019 kl 16:37

Halvannen time ut i NRKs direktesending fra DNB Arena i Stavanger lørdag kveld, dukket Andreas, Lene, Vilja, Jens og Jon Jøntvedt opp på skjermen.

15 år gamle Jon Jøntvedt er blant Europas beste svømmere i sin aldersklasse og faren Andreas er både styreleder i Bryne symjeklubb og svømmedommer. Lillebror Jens og lillesøster Vilja er også aktive svømmere. I tillegg spiller Vilja håndball og fotball for Orstad IL, med foreldrene som trenere - mor i håndball og far i fotball. I tillegg trener Lene Jøntvedt også et damelag i håndball.

– Det er klart det går mye tid til trening og konkurranser nesten hver eneste dag, men det gjelder å ha gode rutiner. I tillegg må du være villig til å både bruke og prioritere tid på ungene dine, sa far Andreas til programleder Tiril Sjåstad Christiansen.

Andreas Jøntvedt intervjues av programleder Tiril Sjåstad Christensen. Foto: Trude Håland

Både hun og medprogramleder Nicolay Ramm lot seg imponere.

Mor Lene Jøntvedt føyde til at det fort blir en del «taxikjøring» og take away innimellom for å få tidskabalen til å gå opp.

Og hvem vet - kanskje blir denne aktive familien Jærens svar på familien Ingebrigtsen?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...