Erling Braut Håland ble hedret på fotballfesten

Erling Braut Håland og Elisabeth Terland, som begge spilte for Bryne før de tok neste steg i karrieren, fotografert etter søndagens prisutdeling i Oslo. Foto: Privat

18-åringen fra Bryne fikk prisen «årets gjennombrudd i eliteserien».

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2018 kl 18:45

Erling Braut Håland fra Bryne fikk i kveld prisen «årets gjennombrudd i eliteserien». Håland har hatt en meget god sesong for Molde, og flytter nå til Salzburg i Østerrike, der han skal spille for Red Bull Salzburg. 18-åringen benyttet anledningen til å blant annet takke trenerne han har hatt i Bryne.

Elisabeth Terland fra Nærbø ble slått på målstreken av Arna-Bjørnar-spiller Emilie Nautnes da «årets gjennombrudd i Toppserien skulle kåres». 17 år gamle Terland har vært en sentral spiller på Klepp-laget som tok sølv i Toppserien.

Hege Riise (LSK Kvinner) ble kåret til «årets trener i Toppserien». Hun slo dermed Klepp-trener Olli Harder. Mens Riise ledet LSK til et forventet gull, overrasket Harder alle da han dro i land sølvet med Klepp.

Erling Braut Håland (f.v.), Elisabeth Terland og Olli Harder er tre av de nominerte når norsk toppfotball feirer seg selv med Fotballfesten 2018 i kveld. Foto: Tarjei Sel

Før «Fotballfesten 2018»:
I kveld skal norsk toppfotball feire seg selv med på Ullevaal stadion. «Fotballfesten 2018» sendes på MAX fra kl. 21.00, med Susanne Jørstad Wergeland og Jonas Bergh-Johnsen som programledere.

20 priser skal deles ut, fordelt på eliteserien, Toppserien og mennenes 1. divisjon.

Blant de nominerte finner vi tre fra vårt distrikt.

Elisabeth Terland (17) kan vinne «årets gjennombrudd i Toppserien». De to andre nominerte er Emilie Nautnes og Thea Bjelde, som begge spiller for Arna-Bjørnar. Terland kommer fra Nærbø og spiller for Klepp.

Erling Braut Håland (18) er nominert til prisen «årets gjennombrudd i eliteserien», sammen med Tobias Børkeeiet (Stabæk) og Tobias Christensen (Start). Braut Håland kommer fra Bryne og spiller for Molde.

Olli Harder (32) er nominert til prisen «årets trener i Toppserien» sammen med Hege Riise (LSK Kvinner) og Alexander Straus (Sandviken). Harder trente Klepp til en overraskende og knallsterk andreplass i Toppserien i år.

Elisabeth Terland og Olli Harder. Foto: Tarjei Sel

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...