Et litt annerleds laguttak mot Nardo

Geir Dahle Høyland (t.v.) og Sander Ystanes forbereder seg til lørdagens bortekamp i Trondheim. Her fra torsdagens trening på Rosselandbanen. Foto: Tarjei Sel

Sander Ystanes får trolig sin første seriekamp fra start i Trondheim lørdag.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2017 kl 09:58

En scoring i sluttminuttene mot Fram, hadde gitt et heøt annet utgangspunkt. Da hadde Bryne reist til Trondheim med muligheten til å rykke opp eller å klare opprykkskvalifisering.

Scoringen kom aldri, men kampen mot Nardo må spilles - om den er aldri så uviktig. Når det er sagt; kampen er ikke hundre prosent uviktig, ettersom Nardo med seier har mulighet til å klatre flere plasser på tabellen.

To lag som virkelig har noe å spille for, er Nest-Sotra og Notodden. Førstnevnte rykker opp med seier, ettersom de har klart bedre målforskjell. Nummer to får spille opprykkskvalifiseringen vi gjerne skulle sett Bryne i.

Ellers merker vi oss at det blir dramatikkløst i bunnen; Vindbjart, Fana og Byåsen må ta turen ned i 3. divisjon.

Sander Ystanes starter trolig

Klarer Brynes spillere å motivere seg for en kamp som betyr så lite?

– Ja, det går fint. Vi ønsker å avslutte med stil, og det er flere spillere som får muligheten til å vise seg fram, sier trener Ole Hjelmhaug.

Han mer enn antyder at Sander Ystanes starter sin første kamp for a-laget i seriesammenheng. 19-åringen fra Bryne har vært kaptein på andrelaget i 3. divisjon denne sesongen.

– Hvis vi velger å spille med 3-5-2, starter vi nok med Sander. Det går helt fint, mener Hjelmhaug, som må klare seg uten suspenderte Andreas Ueland, Krister Wemberg og Mads Bøgild mot Nardo.

– I hvor stor grad blir laguttaket preget av at noen spillere ikke er her neste sesong?

– Vi tenker litt framtid og litt på hvem som kan klare minst 80 minutter. Vegar Landro og Patrick Byskata har spilt sin siste kamp for Bryne, og så er det noen spillere vi har lyst til å se i kamp, sier Ole Hjelmhaug.

Kamptroppen

Han tar med seg disse 15 spillerne: Marius Halvorsen, Deniss Korneiciks, Rogvi Baldvinsson, Petter Midbøe Lunde, Sander Ystanes, Rune Pedersen Bore, Robert Undheim, Bjarne Langeland, Jonatan Braut Brunes, Adrian Berntsen, Einar T. Lye, Geir Dahle Høyland, Fredrik Flo, Simen Næss og Aram Khalili.

I 3. divisjon rykket Brynes andrelag ned til 4. divisjon samme dagen som opprykksmuligheten glapp for førstelaget. Det betyr at lørdagens hjemmekamp mot Vikings andrelag er uten annen betydning enn prestisje. Spillere som Frank Hole, Kristian Heimdal Magnusson og Andreas Dybevik blir nok involvert.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...