Nytt hjemmetap

Bryne - Hødd minutt for minutt

0-1: Marius Helle (f.v.), Kim Robert Nyborg og Kai Risholt fortviler etter sistnevntes store sjanse i andre omgang. Foto: Tarjei Sel

Bryne greier ikke å score på eget gress.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 18.07.2011 kl 07:26

Bryne tapte nok en hjemmekamp da Hødd besøkte Bryne stadion søndag.

Den siste kampen i vårsesongen ble en jevnspilt affære, med store sjanser begge veier. Hødd hadde de største sjansene, men både Kai Risholt og Vegard Landro var nær en etterlengtet nettsus for Bryne.

Slik var kampen minutt for minutt

Kampens eneste mål kom et kvarter før slutt. Hødds toppscorer Diomande fikk uhindret slå ballen inn foran mål, der kunne innbytter Michael Karlsen spasere ballen inn i tomt mål.

- Denne kampen skulle endt 0-0, men vi taper 0-1. Vi slipper inn et mål når vi ligger etablert, og det må vi gjøre noe med, sier en lettere betuttet Tommy Bergersen etter sesongens fjerde tap - og tiende poengtap.

- Det blir litt grått - som været. Det er få som sprudler og byr på seg selv. Det blir fastlåst og nølende, lite bestemt. På siste tredjedel savner jeg at noen gjør noe ekstra, gjør noe på egenhånd.

- Hadde vi scoret først, hadde det blitt en annen kamp. I stedet scorer de, vi blir stressa og avslutter fra dårlige posisjoner. Hødd var ikke bedre enn oss, men de hadde mer sting og gode individualister. Det savnet vel vi i dag, konstaterer Tommy Bergersen.

- Dette var for dårlig av oss hjemme mot Hødd. Vi hadde dårlig bevegelse, som sirup, og flyttet oss en og en. Tapet betyr at det blir tøft å nå målsettingen om topp seks, men det er fortsatt 15 kamper igjen, minner Bergersen om.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...