Stygg skade og første poengtap

Bryne-trener Ole Hjelmhaug Foto: Tarjei Sel

Bryne klarte ikke å få ballen i mål borte mot Nest-Sotra. Mye verre var det at Paul Addo er ute resten av sesongen.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 08.05.2017 kl 05:52

Nest-Sotra - Bryne 0-0

Etter tre strake seire i 2. divisjon, kom det første poengtapet.

Sesongens første alvorlige skade kom også. 25 minutter ut i kampen brakk Paul Addo det samme leggbeinet som for ett år siden, og dermed er den 26 år gamle ghaneseren ute resten av sesongen - som i fjor.

- Det er kjempetrist, og det preget oss resten av kampen. Det var spillere som tok til tårene, og det var tøft å se ham reise avgårde i ambulansen i pausen. Han hadde kjempevondt, og vet at sesongen er over, sier trener Ole Hjelmhaug.

Bryne hadde sterk medvind i første omgang, men klarte ikke å utnytte den fordelen. Nest-Sotra var farlig frampå flere ganger, men i likhet med Bryne, klarte ikke vertene å skape store sjanser. Unntaket var kanskje et skudd like utenfor etter fire minutter.

I andre omgang var det mye rot, og ingen av lagene klarte å skape de store sjansene. To minutter på overtid reddet Krister Wemberg på streken. Det hadde ikke vært fryktelig ufortjent om hjemmelaget hadde tatt alle poengene, men det hadde vært fryktelig surt.

- Alt i alt er vi fornøyd med ett poeng, men vi skulle hatt Paul Addo med oss hjem i bussen. Jeg er helt tom nå, forteller Hjelmhaug.

Bryne spiller ny kamp om en uke, hjemme mot Notodden.

Brynes lag: Kris Devaux - Andreas Ueland, Krister Wemberg, Paul Addo (Andreas Jacobsen fra 31.) - Vegar Landro, Mads Bøgild, Patrick Byskata, Bjarne Langeland (Geir D. Høyland fra 79.), Robert Undheim - Aram Khalili og Simen Næss (Rune Pedersen Bore fra 72.)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...