Surt tomålstap for Klepp

Klepp-jentene kjempet til siste sekund, men måtte likevel reise tomhendte hjem fra Karmøy. Foto: Skjermdump fra Dagbladet Toppfotball

Tapte 16. mai-oppgjøret mot Avaldsnes, selv om hjemmelaget måtte spille mesteparten av kampen med en spiller mindre.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2017 kl 20:29

Allerede etter 31 minutter ble Avaldsnes redusert til ti spillere. Midtstopper Diane Santos ble sendt av banen etter å ha felt en Klepp-spiller.

Dommer Marit Buhaug Folstad mente at Santos fratok Klepp en målsjanse, og dro dermed opp det røde kortet.

– Jeg stod med ryggen til akkurat da, så jeg kan ikke si om det var en rettferdig utvisning, sier Klepp-trener Olli Harder til Jærbladet.

Likevel tok det bare tre minutter før Cecilie Pedersen sendte Avaldsnes i føringen.

– Og da ble det vanskelig for oss, når de kontret inn 1-0 og la seg i forsvar. Avaldsnes la seg lavt etter scoringen, i tillegg gjorde den kraftige vinden og regnet at det ble vanskelig for oss, slår Harder fast.

– De forsvarte seg godt

I andre omgang hadde Klepp en rekke store sjanser, men Avaldsnes’ amerikanske keeper Katie Fraine klarte å holde buret rent. Og etter 81 minutter doblet Emily Gielnik ledelsen til vertene – med et frekt hælspark etter corner.

– Vi gjorde det dessverre lett for Avaldsnes-keeperen. I tillegg storspilte Elise Thorsnes i midtforsvaret etter at hun ble flyttet ned fra spissplass på grunn av utvisningen, oppsummerer Klepp-treneren.

– De forsvarte seg godt, selv med ti spillere. I dag var den første gangen i år at vi ikke scoret. Men om vi hadde fått ett mål, kunne det fort blitt to.

Hiim ut med skade

Maria Hiim måtte ut med det som kunne se ut som en kneskade. Olli Harder håper det ikke er snakk om en alvorlig skade på midtbanespilleren.

– Det vet vi ikke ennå, jeg har ikke fått snakket med fysioterapeuten. Men jeg håper det ikke er alvorlig, for vi har jo en ny kamp allerede på lørdag.

Tameka Butt, som scoret fire mål borte mot Medkila tidligere i mai, satt på benken hele kampen. Men Butt er ikke skadet, sier Harder.

– Nei, hun ble hvilt. Vi har mange kamper foran oss, og vi trenger å stille med et sterkt lag også hjemme mot Vålerenga på lørdag.

Klepps lag: Oda Maria Hove Bogstad – Lena Soleng Hansen, Susanne Vistnes, Maria Thorisdottir, Tuva Hansen – Karoline Tjessem Surdal (Maria Min Xiu Sørenes fra 62.), Maria Hiim (Ine Agnethe Aarskog fra 69.), Kirsty Lee Yallop, Marie Hella Andresen – Hanne Kogstad, Hege Hansen.

Ikke benyttet: Kristin Rage, Ina Kristoffersen, Tameka Butt, Elisabeth Terland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...