Slik gikk det da Bryne spilte mot Slavia Mozyr

Sean Aerts og Rogvi Baldvinsson (bak) var med på å spille uavgjort i Tyrkia i dag. Foto: Bryne FK

Det ble en jevn treningskamp i Tyrkia.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2019 kl 21:45

Bryne - Slavia Mozyr 0-0

Etter å ha sluppet inn ti mål i de to siste treningskampen, var det oppløftende defensive takter av Bryne i dagens treningskamp mot Slavia Mozyr i Tyrkia. Det hviterussiske laget er nyopprykket til landets øverste divisjon, og var derfor en motstander å bryne seg på.

- I dag ønsket vi å se en god defensiv struktur og å være trygge defensivt. Vi var solide defensivt, og hadde gode avstander i og mellom ledd. Vi sto godt imot på dødballer og viste en god arbeidsmoral. Vi møtte et robust lag, og det taklet vi på en god måte. Vi var gode i duellspillet, hadde mye fine takter offensivt og skapte noen sjanser. Vi hadde to store muligheter på dødball. Med større presisjon og besluttsomhet, kunne vi skapt flere og større sjanser i åpent spill. Dette var et steg i riktig retning, mener medtrener Even Sel.

Torsdag reiser Bryne hjem. Neste treningskamp er mot Arendal i Kvinesdal lørdag 23. mars.

Brynes lag: Igor Spiridonov - Andreas Jacobsen, Andreas Ueland, Rogvi Baldvinsson, Petter H. Martinsen (Ola Johannes Elvedahl fra 81.) - Bjarne Langeland, Sean Aerts (Pål Fjelde fra 85.), Andreas Dybevik (Erik Rosland fra 70.) - Tor André S. Aasheim (Vetle L. Myhre fra 61.), Omar Fonstad El Ghaouti (Ola Mæland fra 78.) Robert Undheim.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...