Garanterer «klinebenk-refusjon» ved dokumentert befolkningsvekst

Rådmann Trygve Apeland er klar for å betala ut tikroningar til par som kan dokumentera at ekstrautgifter på Bryne kino har resultert i auke i innbyggartalet ni månader seinare. Foto: Nils-Ove Støbakk / Åge Bjørnevik

Time-rådmannen er positiv til kreativt kino-forslag.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2018 kl 17:56

Under budsjettdiskusjonen i kommunestyret torsdag kommenterte Sverre Heskestad at han er veldig positiv til den nye kinoen som opna på Bryne tidlegare i haust.

Høgre-politikaren reagerer likevel på at det kostar ti kroner ekstra å sitja på «klinebenken», altså på den rekka der det er to og to sete utan armlene mellom.

– Dette er jo eit befolkningsfremjande tiltak, argumenterte Heskestad.

Han spurte så rådmannen om folk kan få tilbakebetalt denne tiaren dersom det viser seg at det blir befolkningsvekst i Time kommune ni månader etter at eit par har vore på kino.

Sverre Heskestad (H) er bekymra for folkeveksten i Time kommune om par på kino-date droppar «klinebenken» på grunn av økonomi. Foto: Nils-Ove Støbakk

Jærbladet fekk rådmann Trygve Apeland til å hurtigbehandla forslaget då politikarane tok ein kjapp pause i kommunestyremøtet. Han stiller seg veldig positiv, sjølv om dette potensielt kan gå hardt utover kommuneøkonomien i framtida.

– Med grei dokumentasjon skal rådmannen sørga for at den ekstra utgifta på klinebenken blir refundert, lovar Apeland.

Jærbladet gløymte dessverre å spørra om dette òg gjeld for yre kinogjestar frå Klepp og Hå...

PS! Ordet «klinebenk» blei nemnt i minst tre andre innlegg/replikkar i kommunestyret etter at Sverre Heskestad tok opp kino-problematikken. Dette skal visstnok vera ny rekord i bruken av dette ordet i Time kommune på éin ettermiddag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...