Håper toppscoreren vil til Bryne

Omar Fonstad el Ghaouti fotografert under 2-2-kampen mellom Bryne og Fram for noen uker siden. Foto: Tarjei Sel

Bryne ser ut til å mene alvor i spissjakten.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2017 kl 09:51

Omar Fonstad el Ghaouti scoret 19 mål for Fram i 2. divisjon denne sesongen. To av dem mot Bryne; det var han som sendte Fram i ledelsen i årets siste kamp på Bryne stadion.

19 scoringer er det samme som EIKs toppscorer, Bubacarr Sumareh, hadde. Toppscorere i 2. divisjon avdeling 02 var Alexander Dang hos Nest-Sotra med 21 og Øyvind Gausdal hos Vindbjart med 20 fulltreffere.

Bryne har et stort håp om at 27 år gamle Omar Fonstad el Ghaouti skal velge å flytte til Jæren, til tross for interesse fra andre klubber. I dag er han på besøk, for å prate og ikke minst for å se på forholdene. Han har valgt en værmessig fin dag...

- Jeg har pratet med ham siden etter kampen mot Fram. Omar er en spiller vi ikke trenger se på trening, vi vet hva han står for. Han er ambisiøs, er en målscorer, har gode holdninger og jobber hardt. En bakromsspiss som kan gjøre ting på egenhånd, skryter trener Ole Hjelmhaug.

Han håper Omar Fonstad el Ghaouti vil finne Bryne og 2. divisjon så interessant at han velger å flytte til Jæren.

- Det kommer selvsagt an på hvilket inntrykk han får av klubben. Han er interessert, men det er en attraktiv spiller. Jeg vet han vil være i en klubb med ambisjoner, og vi har ambisjoner om å rykke opp.

Omar Fonstad el Ghaouti er halvt marokkansk, men er født og oppvokst i Oslo. Han signerte for Stabæk som 16-åring. Han har spilt for Sliema Wanderers FC og Zejtun Corinthians FC på Malta, Ullensaker-Kisa, Oppsal, Moss, Lørneskog og nå sist Fram Larvik. Han er også norgesmester i futsal med Grorud.

I dag, torsdag, har Patrik Johannesen sin siste trening med Bryne, i hvert fall i denne omgang. Om 22-åringen fra Færøyene blir Bryne-spiller, gjenstår å se. Ole Hjelmhaug har fått et godt inntrykk av ham, og det er ikke utenkelig at han tilbys kontrakt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...