Har klubben råd til én spiller til?

Trener Olli Harder forklarer Elisabeth Terland hvordan hann vil ha det. I forgrunnen Hege Hansen (t.v.) og keeper Lindsey Burke Harris. Alle disse er i Klepp også neste sesong. Foto: Tarjei Sel

Et par signaturer mangler, og det kan komme inn en norsk spiller til i Klepp.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Klepp-trener Olli Harder har som mål å stille med et minst like sterkt lag i 2019 som i år. Det trengs nok, for sølvet blir ikke enkelt å forsvare i konkurranse med klubber som bruker mer penger på spillere enn Klepp.

Fortsatt mangler noen brikker i neste års tropp.

Ina Kristoffersen, en av J19-cupfinaleheltene, gir seg i Klepp. Midtstopperen har meldt overgang til Stabæk - laget Klepp slo i den nevnte J19-cupfinalen for en uke siden.

Fra før er det kjent at midtstopper McKenzie Berryhill reiser hjem til USA og at midtbanespiller Kirsty Yallop legger opp. Disse to er allerede erstattet, av henholdsvis Amanda Frisbie og Havana Solaun, begge fra USA.

Jobber med et par spillere

De som foreløpig ikke har signert ny kontrakt, er Lena Soleng Hansen, Hanne Kogstad og Malin Skogvold Runestad. Sistnevnte har flyttet til Bergen, og kommer trolig til å finne seg en ny klubb der.

Trener Olli Harder jobber i det stille med en spiller eller to til, men økonomien kan sette en stopper for ytterligere forsterkninger. Harder er på ferie i USA, men daglig leder Thomas Langholm Engen er på jobb.

– Vi er i dialog med Lena Soleng Hansen og Hanne Kogstad, og håper begge fortsetter. Det jobbes med et par spillere som kan være aktuelle. Vi får se om det lar seg gjøre å hente flere. Skal vi øke lønningene, må vi øke inntektene. Det kan hende det er stopp nå, og det kommer uansett ikke inn flere utlendinger. Vi har alltid radaren oppe, men er fornøyd med at vi har kommet så langt som vi har tidlig i desember, sier Langholm Engen.

19 spillere under kontrakt

Klepp-troppen ser per i dag slik ut: Lindsey Burke Harris, Kristin Rage, Tuva Hansen, Susanne Vistnes, Marthine Østenstad, Amanda Frisbie (ny fra Sky Blue FC), Ine Agnethe Aarskog, Madeleine Hille Mellemstrand, Anette Snørteland Jensen (ny fra eget akademi), Miriam Byberg, Marie Hella Andresen, Matilde Alsaker Rogde, Julie Austad (ny fra eget akademi), Havana Solaun (ny fra Washington Spirit), Zaneta Wyne, Gry Tofte Ims, Elisabeth Terland, Tameka Butt og Hege Hansen.

Målet er å ha 22 spillere i neste års a-tropp.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...