Henter internasjonale navn til familiefestival i Klepp

Det britiske EDM-bandet LZ7 kommer til Jærgårds-festivalen. Foto: Pressefoto

Her er artistene som kommer til den kristne familiefestivalen Jærgårds i august.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

I august i fjor ble Jærgårds arrangert for første gang. I løpet av dagen var rundt 1800 mennesker innom på det tverrkirkelige fellesprosjektet i Kleppeloen, der det blant annet var konserter og aktiviteter for både barn, ungdommer og voksne.

Lørdag 10. august 2019 blir det nok en gang en festdag i Kleppeloen for hele familien.

– Den første festivalen har gitt oss mange gode erfaringer som vi tar med oss inn i planleggingen av Jærgårds 2019, sier festivalsjef Jan-Gunnar Haraldseid.

Nå er det klart hvilke artister som kommer til å opptre.

Jarle Waldemar, Soul Children Mass Choir, Impuls Stavanger, den svenske søskentrioen Lin D, samt det britiske EDM-bandet LZ7 står alle på scenen i Kleppeloen 10. august.

LZ7 ble dannet i Manchester i 2005 og hatt flere låter inne på de britiske hitlistene. Festivalledelsen er svært fornøyd med å få dem til Jæren, omtaler gruppa som «Europas kanskje mest energiske band».

– De klar for å få Kleppeloen-publikummet til å eksplodere av glede og begeistring, sier Jan-Gunnar Haraldseid.

Den svenske søskentrioen LIN D skal opptre i Kleppeloen 10. august. Foto: pressefoto

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...