Her må du kjøre i kolonne de neste ukene

På Ålgårdsvegen, noen hundre meter etter Edlandsgeilane, fikk bilistene som skal i retning Eikeland beskjed om å vente i 25 minutter på ledebil. Foto: Kirsten Håland, Gjesdalbuen

Statens vegvesen utbedrer veien mellom Ålgård og Bryne. Fram til 15. juli må bilister regne med å vente på ledebil mellom Edland og Eikeland.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Vegvesenet har satt i gang å utbedre strekningen mellom Ålgård og Bryne, og reisende må belage seg på en ventetid på opptil 30 minutter, hvis ikke de kjører om Fjermestad.

Skal du likevel forbi vegarbeidsområdet mellom klokken åtte om morgenen og ni om kvelden må du vente på ledebil. Ifølge Tor Skårland i Statens vegvesen må bilister vente til 15. juli før veistrekningen kan kjøres uten stopp eller ledebil.

– Vi freser bort hele asfalten, og må vente noen dager før vi kan legge nytt dekke. Vi retter ut noen svinger og fikser dreneringen. Og så skal vi flytte en steingard som ligger litt for nære veien på Edland, forklarer han.

Det er satt opp skilt med informasjon langs veien. Foto: Kirsten Håland, Gjesdalbuen

– Vi satser på at det første laget med asfalt kan legges neste uke eller uka etter. Neste år skal hovedlaget med asfalt legges på hele veistrekningen fra Lye og til svingene på Edland. Det blir uansatt ledebil denne uka og neste, opplyser Skårland, som ikke har fått noen negative tilbakemeldinger fra bilister.

– De får tenke på hvor fin veien blir når vi er ferdig. Det er på tide at vi gjør det vi klarer å gjøre i en mindre pengeskala. Vi gir veien lik dybde, slik at den skal være mer stabil til vinteren. I framtida håper vi at vi kan gjøre enda mer med de dårligste stedene, sier Skårland, og legger til at veien mellom Bryne og Lye skal asfalteres 6. august.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...