Hvorfor vil disse to ha tak i BH-en din?

Kevin Lunde og Siri Ommedal oppfordrer kvinnelige Nordsjøritt-deltakere, eller tilskuere langs løypa, til å donere en eller flere av sine BH-er, der 200 kroner for hver går til Brystkreftforeningen i Stavanger. Foto: Trude Håland

Kevin Lunde, kjent som magikeren i programmet «Rundlurt» på NRK sykler for en god sak. Èn BH gir 200 kroner til brystkreft-aksjonen.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

For tryllekunstneren er BH-stuntet er langt fra noe lureri. Lunde sykler Nordsjørittet for organisasjonen «Sykkel mot kreft», som hvert år donerer penger til Kreftforeningen. Årets bidrag går til Brystkreftoreningen i Stavanger. For hver BH han klarer å hanke inn, enten fra deltakere eller fra kvinner som står langs løypa, gis 200 kroner til aksjonen.

– Gammel eller ny? Det spiller ingen rolle. Jeg tar imot alle varianter, smiler Lunde.

Egentlig hadde han tenkt å sykle med korg framme på sykkelen, men har i stedet funnet ut at han skal ha med en stor ryggsekk som har plass til utallige BH-er.

- Det er bare å finne fram det du har i skapet, spøker han.

Daglig leder i Nordsjørittet, Siri Ommedal, applauderer tiltaket, og for anledningen og bildets skyld, får hun kjapt tak i en BH fra en av kollegene som deler ut startnummer.

- Spre det gode budskapet, sier hun.

Organisasjonen «Sykkel mot kreft» ble stiftet 18 mai 2015. Ildsjeler så nødvendigheten og behovet for en møte og trenings plass for alle som på en eller annen måte er blitt berørt av kreft.

Organisasjonen vil hvert år samle inn midler og generere inntekter gjennom ulike eventer som vil bli donert til en spesifikk kategori innenfor de ulike kreftformer. I fjor ble det syklet til inntekt for Barnekreftforeningen, og det endte med 50 000 kroner i innsamlede midler.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...