Imponerende Klepp tilbake i medaljekampen

Gry Tofte Ims (t.v.) og Maria Thorisdottir var sentrale spillere for Klepp mot Stabæk. Foto: Tarjei Sel

Gry Tofte Ims scoret i det som kanskje var Maria Thorisdottirs siste kamp for Klepp på en stund.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.08.2017 kl 18:38

Stabæk - Klepp 0-1 (0-0)

Klepp hadde aldri slått Stabæk på Nadderud. Lørdag skjedde det for første gang, etter en taktisk nesten perfekt gjennomført kamp.

Med Hege Hansen ute med skade, var spørsmålet hvem som skulle spille spiss sammen med Hanne Kogstad. At valget falt på Maria Thorisdottir, var en overraskelse.

Maria Hiim startet som høyre back, og Tuva Hansen ble flyttet inn på Thorisdottirs midtstopperplass. Endringene fungerte sånn passe. Første omgang var relativt jevn, men Stabæk var nærmest scoring. Lena Soleng Hansen reddet på streken, og Tuva Hansens rot og påfølgende felling burde nok gitt hjemmelaget et straffespark rett før pause.

Da lagene tok fatt på andre omgang, var Thorisdottir tilbake i sin vante midtstopperrolle. Tuva Hansen gikk ut på back, Maria Hiim ble flyttet fram et hakk og Gry Tofte Ims inntok rollen som spiss, litt foran offensive Tameka Butt på midtbanen.

- I første omgang ble jeg satt opp som spiss. En ny rolle for meg, og jeg var ikke så veldig involvert i spillet. Stabæk hadde overtaket, og vi vant ikke andre- og tredjeballene, sier Maria thorisdottir.

Å flytte Tofte Ims fram, var et vellykket trekk. Det var veteranen som headet inn 0-1 etter flott forarbeid og innlegg av Hanne Kogstad. Dette skjedde da timen så vidt var passert, og det var fortjent; Klepp var det klart beste laget etter pause.

Den siste halvtimen hadde Klepp god kontroll på kampen. Stabæk var overraskende tamme, eller la oss snu på det: Klepp temmet Stabæk på en suveren måte. Helt til det var et halvt minutt igjen av ordinær tid. Da smalt ballen i tverrliggeren bak Oda Maria Hove Bogstad i Klepp-buret. Litt flaks skal man ha...

- I andre omgang storkoste jeg meg som midtstopper. Vi var klart best etter pause, og vi spilte virkelig det spillet vi ønsker sammen. Dette må være en av våre beste omganger på lang tid. En skikkelig lagseier, og det er deilig å reise hjem med tre poeng, sier Thorisdottir, som ikke har noe nytt å berette når et gjelder interessen fra Arsenal og Chelsea.

Med denne seieren står Klepp med 27 poeng på 15 kamper. Stabæk har 29 poeng på sine 14 kamper, og ligger fortsatt på tredjeplass. Fortsatt en fordel for Stabæk, men fortsetter Klepp som dette, blir det mange poeng i høst - med eller uten Maria Thorisdottir.

Klepps lag: Oda Maria Hove Bogstad - Maria Hiim, Susanne Vistnes, Tuva Hansen, Lena Soleng Hansen - Gry Tofte Ims, Kirsty Yallop (Maria Min Xiu Sørenes fra 81.), Tameka Butt, Karoline Surdal (Elisabeth Terland fra 79.) - Maria Thorisdottir, Hanne Kogstad (Ina Kristoffersen fra 88.).

På benken: Kristin Rage og Malin Skogvold Runestad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...