Ingen italiensk restaurant i kinosenteret

Torsdag 4. oktober opnar nye Bryne Kino, Coffeeberry og Burgerhouse i det tidlegare kjøpesenteret Bryne Torgsenter. Foto: Nils-Ove Støbakk

Eigarane jobbar med å få inn fleire leigetakarar.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2018 kl 12:51

Når den nye kinoen på Bryne opnar neste torsdag, opnar òg kaffibaren Coffeeberry og restauranten Burgerhouse. I tillegg har det tidlegare blitt meldt at den italienske restauranten Al Forno skulle opna avdeling her, men i løpet av sommaren blei det klart at det likevel ikkje blir noko av.

– Kva skjer med det ledige lokalet i første etasje?

– Det er fleire moglege aktørar på gang. I løpet av dei neste vekene blir det forhåpentlegvis avklart, fortel Per Erik Kamfjord, eigedomsutviklar i SV Betong.

SJÅ STOR BILDESERIE: Slik blir den nye kinoen på Bryne

SV Betong eig kinosenteret, som har fått namnet «Blå på Bryne». Så leiger dei ut til kommunen og dei andre aktørane som skal inn i lokala.

– Tenker de at det bør vera eit restaurantkonsept for å komplettera resten av tilbodet i senteret, eller er det mogleg å sleppa til andre aktørar også?

– Det er mogleg for andre òg. Me vil berre skapa eit spennande bygg, seier Kamfjord.

I andre etasje skal Sparebank 1 SR-Bank flytta inn rundt årsskiftet. I tillegg er det fleire ledige kontorlokale som eigedomsutviklaren håpar å få leigd ut.

– Ja, det er fleire interessentar der òg, opplyser Kamfjord.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...