Kapteinen forbannet etter pinlig hjemmeforestilling

Mads Bøgild i aksjon mot KFUM. Foto: Tarjei Sel

Mads Bøgild er ikke nådig i sin kritikk.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2018 kl 10:31

I Krister Wembergs fravær, er det Mads Bøgild som er Brynes kaptein. Sist stod han over, og da var det Bjarne Langeland som hadde æren. I dag var Bøgild tilbake, og det ble ingen hyggelig opplevelse.

Bryne tapte 0-2 for KFUM i det som var en toppkamp. Nå er avstanden opp til KFUM seks poeng.

- Jeg er forbannet. KFUM er et godt fortball-lag, for all del, men vi er Bryne, vi skal vinne disse kampene. Vi har hjemmebane, og så er det de som kommer hit og viser oss hvordan en skal spille fotball. Det er ikke sånn det skal være, sier en tydelig skuffet Bøgild.

- Det er en tam mentalitet hos spillerne. Vi har hatt mange møter om at vi må ta mer ansvar når det butter imot, men det virker som det går i stampe noen ganger, at vi ikke klarer å mobilisere når kampen er i gang. Så bare baller det på seg. Jeg skulle ønske vi kunne gå mer i strupen på motstanderen; det er bedre å gjøre det enn å ligge lavt og vente på dem, mener jeg. Å legge seg lavt på hjemmebane, er ikke min filosofi. Ikke misforstå; jeg er ikke imot å gjøre det, men vi må i mye større grad kunne variere presset. Det må kunne gå an å kommunisere utpå der, og ta grep.

- Dette var en kjip inngang på ferien?

- Ja, grusomt. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å ta fri litt, og så mobilisere skikkelig. Vi må sørge for å få en opptur i stedet for høstsprekk, for vi begynner å henge etter nå, sier Mads Bøgild.

- Vi har ikke vært gode i høyt press, så det er noe vi sjelden har - vi er ikke gode nok til det ennå. Jeg tipper Mads mener at de bak ikke kommer kjapt nok etter når vi går høyt i press. Vi mener vi er bedre når vi ligger lavere og venter på motstanderen, for så å kontre, sier Brynes trener, som benyttet anledningen til å beklage den svake forestillingen.

- Vi taper fordi de spiller rundt oss. Vi vinner ikke nok ball og bruker mye negativ energi defensivt. Det er for stor mangel på aggressivitet, og det er altfor mye balltap og for lite bevegelse de ganger vi vinner ballen. Vi er litt mer offensive i andre omgang, men det ble ekstra tungt da vi slapp inn et pissemål tidlig i andre. Det skuffer meg at vi taper fortjent; vi visste at KFUM var bra, men de skal ikke være bedre enn oss, mener Hjelmhaug.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...