Klepp jobbet hardt for tre fortjente poeng

Gry Tofte Ims (f.v.), Hanne Kogstad og Kirsty Yallop feirer førstnevntes 2-0-scoring. Foto: Tarjei Sel

Tameka Butt og Gry Tofte Ims scoret målene i sesongens femte seier.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2018 kl 20:15

Klepp - Røa 2-1 (1-0)

I en jevn og ganske fartsfylt førsteomgang, der både Klepp og Røa var villige til å gå i angrep, scoret Tameka Butt sitt første mål for sesongen rett før halvtimen var spilt. Butt kom alene med keeper og avsluttet iskaldt. Det var en viktig scoring for hjemmelaget, som slet med det offensive spillet i den perioden.

Klepp startet andre omgang friskt, og skapte et par sjanser. Belønningen kom da det var spilt 52 minutter; Gry Tofte Ims fikk ballen litt ute til venstre, og avsluttet like iskaldt som Butt gjorde i første omgang. 2-0.

Hjemmelaget så ut til å ha kontroll, men så fikk Røa straffespark og utlignet til 2-1 i det 84. minutt. De siste minuttene klarte ikke Røa å skape noe særlig, og Klepp tok tre fortjente poeng.

- Vi har god kontroll i 80 minutter. De ti siste er ikke så bra. Jeg er glad for tre poeng, men vi kunne kanskje vunnet litt mer komfortabelt, sier trener Olli Harder.

Klepps lag: Lindsey Burke Harris - McKenzie Berryhill, Susanne Vistnes, Tuva Hansen - Lena Soleng Hansen (Madeleine Hille Mellemstrand fra 70.), Kirsty Yallop, Tameka Butt, Gry Tofte Ims, Elisabeth Terland - Hanne Kogstad (Malin Runestad fra 79.), Hege Hansen (Matilde Alsaker Rogde fra 83.).

Tabellen for Toppserien.

Tameka Butt feirer scoringen sin sammen med Hege Hansen (med ryggen til). Foto: Tarjei Sel

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...