Krister Wemberg er ny Bryne-kaptein

Krister Wemberg er Brynes nye kaptein. Foto: Tarjei Sel

Krister Wemberg var på vei bort, men ble værende. Nå skal han gå foran i jakten på opprykk.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Da Marius Lode ble solgt til Bodø/Glimt, måtte Ole Hjelmhaug og Even Sel finne en ny kaptein. Valget falt på Krister Wemberg, som fyller 25 år om snaue to uker. Den 1,95 meter høye midtstopperen så ut til å være på vei bort fra klubben, men nå har han forlenget kontrakten, og går hundre prosent til verket.

I kapteinsteamet er også Vegar Landro, Mads Bøgild og Patrick Byskata.

– Krister er en stødig kar. Han har vært visekaptein og har gått en god skole. Vegar er et naturlig valg. Mads er veldig flink med ungguttene, og en fin samtalepartner. Patrick er en god spiller men mange gode tanker. Med økt ansvar, håper vi han kan løfte seg enda mer, sier trener Ole Hjelmhaug.

Sandnes Ulf lørdag

Årets andre treningskamp står for tur om et par dager, og det mot langt bedre motstand enn Brodd, som var først ut.

Sandnes Ulf satser for fullt på opprykk til eliteserien, mens Bryne satser på opprykk til 1. divisjon.

– Det blir spennende å se oss mot en bedre motstander. Jeg har forventinger, og er spent på hvordan vi står fysisk, sier Hjelmhaug.

Prøvespillere

Keeperen Kris Devaux og spissen Simen Næss starter kampen mot Sandnes Ulf på Bogafjell lørdag ettermiddag.

Det kan hende den andre keeperen som har vært på besøk, Raivo Varazinskis, står andre omgang.

– Simen Næss har ikke det samme fysiske grunnlaget som de andre spillerne, så vi må bruke ham fornuftig mot Sandnes Ulf. Han er veldig fornøyd med hvordan vi jobber i Bryne, og vi vet at han er en spiller som kan bøtte inn mål i 2. divisjon, sier Ole Hjelmhaug om spissen som kan bli Bryne-spiller om ikke så lenge.

Noen står over

Nykommer Bjarne Langeland er i gang med trening etter litt skadetrøbbel, men han blir ikke risikert mot Sandnes Ulf.

Andreas Jacobsen har vært syk, og hvis han spiller lørdag, blir det bare et kort innhopp for Brynes nye forsvarsspiller.

Rogvi Baldvinsson blir matchet forsiktig, og nøyer seg med én omgang.

Truls Sælevik Vagle er ikke kampklar enda etter vinterens operasjon.

Adrian Berntsen starter

Ole Hjelmhaug ser for seg at det blir stor konkurranse om plassene på laget i 2017. En som per i dag må regnes som en utfordrer på indreløperplass, er 17 år gamle Adrian Berntsen. Lørdag får den målfarlige midtbanespilleren sjansen til å vise seg fram mot god motstand.

Paul Addo blir trolig venstre midtstopper. Robert Undheim ser ut til å bli testet som venstre vingback. Den posisjonen hadde Rune Pedersen Bore mot Brodd.

– Vi har juniorkamp fredag, og det kan hende noen av spillerne blir med der, og at vi bytter mindre enn mot Brodd, forteller Ole Hjelmhaug.

Bryne starter sannsynligvis med disse 11: Kris Devaux - Rogvi Baldvinsson, Krister Wemberg, Paul Addo - Vegar Landro, Mads Bøgild, Patrick Byskata, Adrian Berntsen, Robert Undheim - Aram Khalili, Simen Næss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...