Ble årets Uhøyrt og skal opptre på Jærnåttå

Bandet Longfield & Super Skeleton vant en opptreden på Jærnåttå og 25.000 kroner under årets Uhøyrt. Foto: Tore Aasland

Bandet Longfield & Super Skeleton stakk av med seieren i årets Uhøyrt.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2019 kl 13:10

30 talentfulle og usignerte lokale band har deltatt i talentkonkurransen Uhøyrt, i håp om å kunne få opptre på Jærnåttå. En fagjury valgte først ut 10 og folket stemte JereMaya, Starpalace, J Rulo, Ormskrik, Cold Crank Amp og Longfield & Super Skeleton
til finalen.

Etter en spennende finale der hvert av bandene spilte tre låter hver foran publikum og fagjury, gikk Longfield & Super Skeleton av med seieren. De får spille på Jærnåttå på lørdagen på samme scene som blant andre Sigrid, Sondre Justad, Carola, Vamp, Hjerteslag og Ingenting.

Jarle Langåker er vokalist i Longfield & Super Skeleton. Foto: Tore Aasland

- Det var veldig høyt nivå på finalistene og ikke lett å velge. Juryen var likevel enstemmig i valget av Longfield & Super Skeleton ut fra musikalsk kvalitet, hvor samspilte de var som band og ikke minst energi på scenen og kontakt med publikum. Vi er ikke i tvil om at Longfield & Super Skeleton vil levere under Jærnåttå, sier juryleder Heidi Håland fra Jærnåttå.

I tillegg til å få opptre på Jærnåttå fikk bandet 25.000 kroner i stipend fra Jæren Sparebank. Vinnerbandet består av Jarle Langåker, Dean Christiansen, Stian Golden, Sveinung Kallevåg og Christian Sjøthun.

- Målet med Uhøyrt er å løfte fram lokale talenter. Kvaliteten på bandene som har deltatt i konkurransen viser at det finnes mange gode band og artister i Rogaland som ikke får den oppmerksomheten de fortjener. Vi synes det er veldig kjekt å kunne bruke Jærnåttå til å gi usignerte band en mulighet til å vise seg fram foran et stort publikum. Det er ekstra stas at et lokalt usignert band skal dele scene med nasjonale artister som Sigrid, Sondre Justad, Carola, Vamp ogHjerteslag og godt etablerte lokale artister som Ingenting og Hilde Selvikvåg, sier festivalsjef Christian Stabel.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...