Time er kåra til årets kulturkommune i Rogaland

Juryen nemner mellom anna ny kino og oppgraderinga av skulpturparken som to tydelege kulturinvesteringar i Time kommune. Foto: Nils-Ove Støbakk / Sonia Drivdal Patella

Juryen hyllar den tydelege kultursatsinga i kommunen.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

– Eg er glad for å kunna ta imot denne prisen og stolt over alt det gode arbeidet som er lagt ned i kulturlivet som gjer at Time kommune er kåra til Rogaland sin kulturkommune 2019, sa ordførar Reinert Kverneland då han fredag tok imot prisen av styreleiaren i Norsk Kulturforum Rogaland, Morten E. Hansen.

Med utnemninga vert Time kommune Rogaland sin kandidat når landets beste kulturkommune skal bli kåra i haust.

Ein samla jury står bak tildelinga. I tillegg til Hansen, har juryen bestått av Anja Berggård Endresen, leiar av regional- og kulturutvalet i Rogaland fylke, Lilli-Anne J. Grong, dagleg leiar i Norges Musikkorps Forbund Rogaland, Elisabeth Saupstad, reiselivsdirektør Region Stavanger og kultursjef Tone Strømø i Sandnes kommune.

Juryen vel mellom anna å trekka fram at Time kommune har «eit rikt og mangfaldig kulturliv prega av ei rekke frivillige lag organisasjonar i godt samspel med kommunen som både tilretteleggar og tilbydar».

Kultur har vore eit synleg satsingsområde i kommunen dei seinare åra, med store og synlege prosjekt som mellom anna nytt kinosenter, oppgradering av skulpturparken i sentrum og nytt bibliotek på Bryne.

Juryen er òg positive til at kulturtenestene i 2017 vart samla under leiinga av den nyoppretta stillinga som kultursjef, og at Time har ein tydeleg strategiplan for kultur for perioden 2019-2027.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...