Kvia AS skal bygge ny skole i Eigersund

Nye Eigerøy skole skal etter planen stå klar til skolestart i 2020. Kvia AS ligger an til å bli totalentreprenør. Foto: Dalane TIdende

Nærbø-entreprenøren fikk oppdraget i konkurranse med flere andre lokale aktører.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Kvia AS hadde det laveste anbudet på nye Eigerøy skole. Eigersund kommune vil skrive kontrakt med entreprenørfirmaet 23. november, dersom ingen klager på kontraktstildelingen.

Totalt ble det levert inn tre anbud på en samlet totalentreprise for den nye skolen. Kvia hadde et anbud på 161,7 millioner kroner, inkludert moms, og var med det laveste. SV Betong, i samarbeid med Hellvik Hus, fulgte med 166,7 millioner kroner. Det tredje anbudet kom fra

Jærentreprenør, som mener å kunne bygge skolen for 167,4 millioner kroner.

– Vi er innenfor budsjettet på denne delen av utbyggingen på Eigerøy, sier Eirik Saltrø, som er fungerende leder for prosjektstaben i Eigersund kommune.

Anbudet inkluderer bygging av selve skolebygget pluss uteområdet. Inventar, lås og beslag er ikke med. Slik kommunen vurderer det, oppfyller Kvia AS kvalifikasjonskravene som var satt i konkurransegrunnlaget. Eventuelle klager må være mottatt innen 22. november.

Nye Eigerøy skole skal etter planen være klar til skolestart i august 2020. Kostnadsrammen er satt til 240 millioner kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...