Lindsey og Elisabeth sentrale i sterk sliteseier

Lindsey Burke Harris (t.v.) og Elisabeth Terland hadde grunn til å smile etter kampen mot Røa. Foto: Tarjei Sel

Klepp tok tre poeng borte mot Røa, og sikret med det fortsatt andreplass i Toppserien.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 05.08.2018 kl 09:40

Røa - Klepp 0-1 (0-1)

Det var varmt, og spillet bar nok litt preg av dét, selv om tempoet til tider var overraskende høyt.

Elisabeth Terland var en av spillerne som taklet varmen best i første omgang. I det 18. minutt satte hun fart fra midtbanen, dro seg forbi et par spillere og sendte av gårde et ikke altfor godt skudd. Keeper var ikke helt med, og dermed stod det 0-1. Klepp var best i første omgang.

Avgjørende redninger

Røa startet andre omgang best, men det åpnet seg opp etter hvert. Hege Hansen måtte hjelpes av banen allerede etter sju minutter.

Lindsey Burke Harris holdt Klepp i ledelsen med et par fantastiske redninger. I motsatt ende hadde Kirsty Yallop og Hanne Kogstad hver sin gode sjanse. Røa jaget utligning, men den kom aldri, selv om det var hull i Klepp-forsvaret et par ganger. Taktorjentene kunne med litt bedre presisjon fått noe ut av et par store kontringsmuligheter.

Med denne seieren befestet Klepp andreplassen i Toppserien.

- Sterk og stygg seier

Trener Olli Harder var svært fornøyd da dommeren blåste av.

- Det var en sterk og stygg seier. Vi gjorde ikke så mye offensivt i dag, men vi var solide defensivt. Hele laget jobber ræva av seg. Mange av spillerne hadde noen avgjørende øyeblikk i kampen; Elisabeth scoret, Lindsey var veldig god og vi fikk se hvorfor vi har de spillerne vi har. De to innbytterne vi hadde, kom inn og gjorde det godt, sier Harder, som fikk masse hodebry det siste halve døgnet før kampen.

Se høydepunktene her:

Problemer i kø

Gry Tofte Ims kunne ikke bli med til Oslo grunnet sykdom. Tameka Butt kom hjem fra landslagsoppdrag i USA med en skadet ankel. Hun skulle startet på benken mot Røa etter et hard kampprogram for Australia.

Matilde Alsaker Rogde kom dermed inn på laget som vingback, mens debutant Zanta Wyne ble flyttet fram som indreløper.

Ettersom det ikke var mulig å booke om flybillettene på noen timers varsel, hadde Klepp bare to utespillere på benken.

Klepps lag: Lindsey Burke Harris - McKenzie Berryhill, Susanne Vistnes, Tuva Hansen - Matilde Alsaker Rogde, Kirsty Yallop, Elisabeth Terland, Zaneta Wyne, Lena Soleng Hansen - Hanne Kogstad (Malin Runestad fra 72.), Hege Hansen (Marie Hella Andresen fra 55.)

Elisabeth Terland i farta i solsteiken på Røa kunstgressbane. Foto: Tarjei Sel

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...