Lokaloppgjøret mot EIK endte målløst

Bjarne Langeland tråkker til i duellen i kampen mellom Egersunds og Bryne. Foto: Håkon Lexberg

Etter å ha spilt 0-0 borte mot Egersunds står Bryne fortsatt uten seier i årets sesong.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2018 kl 23:33

Egersunds - Bryne 0-0 (0-0)

– Det var en vanskelig bortekamp mot et godt EIK-lag, sier Brynes trener Ole Hjelmhaug etter å ha spilt 0-0 mot Egersunds.

Fjorårets kamper mellom Bryne og Egersunds ble av det underholdende slaget. Bryne vant 2-1 på bortebane og tapte hele 6-1 på hjemmebane forrige gang lagene møttes. Derfor var det et revansjelystent Bryne som reiste til Egersund for å jakte på sesongens første seier.

– Vi sliter litt med å skape sjanser, men de skaper ikke altfor mye de heller. Frem mot neste kamp må vi fortsette å stå godt i forsvar, men prøve å være litt mer farlige fremfor motstanderens mål, sier høyreback Ola Johannes Elvedahl.

– Når kan vi forvente at dere vinner sesongens første kamp?

– Neste helg, mot Kjelsås, sier Elvedahl med et smil om munnen.

Jevn første omgang

Helt fra kampens første spark på ballen var det tydelig at det skulle tråkkes ordentlig til i duellene. Akkurat slik det skal være i et lokaloppgjør. Den første sjansen skulle komme til EIK etter knappe fem minutter. En EIK-spiller dribler seg elegant gjennom Brynes forsvar og får kommet seg til en avslutning. Igor Spiridonov redder heldigvis for Brynes del på mesterlig vis og får avverget muligheten.

Lagene fortsetter å føle på hverandre og prøver å vinne midtbanekrigen. Selv om ingen av lagene kommer seg til de helt store sjansene er det likevel EIK styrer kampen og har veldig mye ballbesittelse. Bryne blir løpende mellom. Bryne kommer riktignok til en halvsjanse etter at Einar Lye får spilt ballen ut til Bjarne Langeland på høyrekanten som har kommet på et helhjertet løp. Avslutningen er dessverre for Bryne rett på keeper.

Etter en halvtime setter Simen Næss ballen i mål, men blir korrekt avblåst for offside. Likevel litt mer positive takter fra Bryne som sliter med å komme seg til sjanser. EIK fortsetter å ha mest ballbesittelse og kommer seg til et par sjanser utover i omgangen. Ingen av sjansene blir riktignok omsatt i mål og lagene går til pause på stillingen 0-0. Alt i alt en jevnspilt omgang som ikke klarte å by på den helt store underholdningen.

Ola Johannes Elvedahl og Bryne lot ikke EIK score, men klarte heller ikke å score selv. Foto: Håkon Lexberg

Får ikke ballen i mål

Einar T. Lye kommer til Brynes største sjanse ti minutter ut i den andre omgangen. Et flott slått frispark ender opp med at Lye får muligheten til å heade ballen i mål fra fem meter, men sveisen er akkurat ikke høy nok til at han får stusset ballen i mål. Like etterpå spiller Egersunds seg til en stor sjanse, men setter ballen utenfor. Langt høyere tempo og mer offensivt spill fra begge lag i starten av den andre omgangen.

Høydepunkt:

Selv om ingen klarer å lede kampen i målprotokollen, så er det en statistikk EIK er overlegne på. Etter en time spilt leder EIK hele 7-0 i cornere. Men ingen av cornerne byr på de helt store farlighetene. Brynes forsvar og Igor Spiridonov får klarert gang på gang.

Etter 80 minutter bestemmer Simen Næss seg for å bruke sin presise venstrefot til å klinke til på et frispark fra 25 meters hold. Ballen går i en vakker bue over muren til EIK, men en mesterlig redning hindrer scoring til Bryne. Fem minutter før slutt forsøker Bjarne Langeland seg på et skuddforsøk fra midtbanen og han er jammen ikke langt unna å sette ballen i mål. Begge lag kommer til hver sin kjempesjanse i sluttminuttene men både EIK og Omar el Ghaouti setter ballen til side for målet. Det siste som skjer i kampen er at EIK avslutter i tverrliggeren, noe som kunne vært skjebnesvangert for Bryne. Kampen ender uansett 0-0.

Neste kamp for Bryne blir den 29. april hjemme mot Kjelsås. De er også satt opp mot Viking i cupen som spilles 2. mai.

Brynes lag: Igor Spiriddonov - Ola Johannes Elvedahl, Andreas Ueland, Krister Wemberg, Paul Addo - Pål Fjelde, Bjarne Langeland, Erik Rosland - Simen Næss, Omar Fonstad El Ghaouti, Einar Tunheim Lye.

Hele kampen:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...