M44 nådde milliarden på nyttårsaften

Senterleder for M44, Eli Ulveseter, er fornøyd med at milliarden ble passert i 2018. Foto: Arkivfoto: Hilde Anette Ebbesvik/M44

- Jeg var litt for seint ute til at vi kunne sende raketter opp fra taket, men det får vi ha til gode, smiler senterleder for kjøpesenteret M44 på Bryne, Eli Ulveseter.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2019 kl 16:29

Hun lener seg fornøyd tilbake på kontoret i mellometasjen. 2018 ble året da kjøpesenteret brøt en barriere. 31. desember ble milliard-grensen passert.

For nøyaktig ett år siden uttalte Ulveseter i et intervju med Jærbladet at hun hadde stor tro på at det store målet ville nås.

- Det er jo helt utrolig. Jeg så nok tidlig i november at vi nok ville greie det, sier senterlederen.

Blant landets største

Hun er så drillet på daglige omsetningstall og kunne allerede måneden før anta at det kanskje at milliarden ville passeres på årets aller siste dag. 2,5 millioner besøkende innenfor senterets dører i fjor.

– Det er jo ekstra kjekt at vi greide målsettingen og én milliard er noe helt spesielt, kommenterer hun.

2018-omsetningen er nesten 80 millioner kroner høyere enn i 2017, da landet senteret på 924 millioner kroner.

Hvert år lager Kvarud analyse en liste opver topp 60 kjøpesentre i Norge. Med omsetningsøkning fra 2017 til 2018, gjordet M44 et lite byks på lista og er nå nummer 46, med 8,5 prosent vekst.

– Det setter ting litt i perspektiv. At vi er såpass godt innenfor topp 60-listen over kjøpesentre i landet, er jeg veldig godt fornøyd med, sier Ulveseter.

Plass til flere

Nybygget som åpnet i april 2018, har en del av æren for at det til slutt kunne noteres én milliard i regnskapsbøkene, men Ulveseter påpeker at det har vært utfordringer som kunne ha slått annerledes ut.

– Den gigantiskse ombyggingen av Obs sin dagligvareavdeling pågikk over en lang periode, og kunne ha påvirket veksten, men kundene var lojale. Det bør gå en stor takk til kundene våre som støtter opp, sier hun.

Og nettopp lojalitet er Ulvesenter brennende opptatt av.

– Jeg heier på alle virksomheter som er på «rett» side av Skjævelandsbrua. Om folk velger Jærhagen eller oss, eller andre aktører - det viktigste er at vi holder kundene på Jæren. Kjøpesentrene komplementerer hverandre, sier hun.

Per i dag har M44 71 butikker, men det er fremdeles plass til flere.

- Har du en god tanke eller idé og går med en gründer i magen, er det bare å ta kontakt, smiler senterlederen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...