Mann tatt for innbrot natt til 18. mai. I natt braut han seg inn igjen.

Politiet var raskt på staden i Kløvervegen på Bryne, og pågreip mannen i 40-åra inne i huset. Foto: Heidi Karin Gilje Skog

Mann i 40-åra vart teken på fersk gjerning inne i eit hus i Kløvervegen på Bryne. Dermed fekk han si andre natt på rad i politiarresten.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2019 kl 07:56

Politiet fekk melding om at innbrotsalarmen hadde gått huset i Kløvervegen ved halv eitt-tida natt til søndag. Dei rykka ut, og pågreip mannen inne i huset. Han hadde truleg ikkje rekke å fjerna noko, og politiet valde å ta han med til politiarresten.

Dette er tredje gongen på under eitt døgn at mannen er pågripen for innbrot. Rundt 01.30 natt til 18. mai fekk politiet melding om innbrot hjå Jan Reime Bil og karosseri på Håland på Bryne.

Eit vindauge var knust og kassa-apparatet brote opp. Eit mindre pengebeløp var stole.

Allereie ein time seinare vart saka oppklara. Ein mann i 40-åra var avhøyrt av politiet og innrømma å stå bak innbrotet. Pengane frå innbrotet kom også til rette.

Etter avhøyret vart mannen sett fri. Han valde tydelegvis ikkje å avslutta kvelden.

Rundt 03.30 same natt fekk nemleg politiet melding om nok eit innbrot på Bryne. Denne gongen hjå Bryne Bil og Mc skole i Bryne sentrum. Vitne hadde sett ein person som stal eit fjernsyn frå den aktuelle adressen.

Politiet hadde ei formeining om kven som stod bak og oppsøkte gjerningsmannen frå tidlegare på kvelden.

Dei fann han, berande på fjernsynet han akkurat hadde stole. Denne gongen hamna mannen i arresten.

Det fyrste innbrotet natt til 18. mai var hjå Jan Reime Bil på Håland. Foto: Jorunn Erga Steinsland

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...