Mer cupdrama - denne gang på Varhaug

Arian Ødegård i duell med Sotra-spillere. Ødegård scoret sju minutter før full tid og sikret ekstraomganger for Varhaug, som til slutt avanserte til 4. cuprunde etter straffesparkkonkurranse. Sondre Dvergsdal til venstre. Foto: Tarjei Sel

Varhaug snudde 0-1 til 7-6-seier mot Sotra etter straffesparkkonkurranse.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2017 kl 08:33

Dermed ble det avansement til 4. runde i cupen for overraskelseslaget. Jæren kan nå skilte med to lag i 4. runde, og som er blant de 16 beste juniorlagene i landet. Varhaug slo ut Sandnes Ulf i 1. runde, mens det ble seier mot FK Haugesund i 2. cuprunde.

Sotra tok ledelsen etter 22 minutters spill, mens Varhaug sikret seg ekstraomganger med en scoring sju minutter før slutt signert Arian Ødegård. Ekstraomgangen endte målløst, og dermed ble det straffesparkkonkurranse. Til slutt var det grønntrøyene som kunne juble for knepen seier, 7-6, etter at Varhaug hadde bommet på ett, og Sotra bommet på to straffespark. Fredrik Husveg satte inn den siste straffen som sikret avansement.

Lørdag ble Brynes junorer klar for 4. runde etter at de slo Start 2-1. Seiersmålet kom på straffespark på overtid.

Det kan kanskje gå mot et ordentlig lokaloppgjør, dersom Bryne og Varhaug møtes i den neste runden. Også Viking blant de lokale, er fortsatt med i cupen, som preges av mange lag fra eliteserieklubbene.

– Vi håper å slippe Bryne og Viking, ellers er det akkurat det samme hvem vi møter, smiler en av trenerne, Dag Varhaug.

Disse lagene er klare for 4. runde:

Sogndal
Viking
Brann
Vålerenga
Kongsvinger
Levanger
Stabæk
Sarpsborg
Bryne
Sandefjord
Tromsø
Odd
Molde
Rosenborg
Strømsgodset
Varhaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...