Møbelbutikk på flyttefot

Fagmøbler har holdt til på Øksnevad siden 2010. Nå blir Jærhagen neste stopp. Foto: Håvard Ovesen

– Vi må flytte dit kundene er, sier daglig leder Jan Herigstad.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Jærhagen utvider for harde livet, og når den nye delen til kjøpesenteret åpner 8. november, blir det også en møbelbutikk med på laget.

Fagmøbler skal flytte fra Øksnevad til Jærhagen, bekrefter daglig leder Jan Herigstad.

– Vi må flytte der folket og handelen er. Det viser seg at Kleppe er et godt satsingsområde for alt som har med handel å gjøre, sier Herigstad.

Tilbake til Kleppe

Fram til 2010 holdt møbelbutikken til i «gamle» Klepp sentrum, i Jærvegen ved Kleppekrossen. For åtte år siden flyttet Fagmøbler til Øksnevad, ved fylkesvei 44, bare et steinkast fra kommunegrensa mot Sandnes. Nå går veien tilbake til Kleppe.

– Skal vi satse på Jæren, er Kleppe plassen. Og for å slippe å være alene, er senteret veldig greit. Det er jo der det er folk, forklarer Herigstad.

Må ha flere ansatte

Fagmøbler skal holde til i den nye delen på Jærhagen, i andre etasje ved siden av blant annet Elkjøp, Power og Rusta.

Den daglige lederen legger ikke skjul på at han forventer flere kunder når de kommer seg inn på senteret – og at det vil trengs flere ansatte.

– Per i dag har vi seks ansatte. Det blir hovedsakelig samme basen på Jærhagen, men noen får større stilling, og så må vi nok få inn en eller to til, siden det blir lenger åpningstid.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...