Nå blir det lyst i klubblokalet på Rosseland

Gøran Håland, Marton Digernes, Torfinn Edland og Trond Tveit er storfornøyde med at Rosseland ballklubb vant Velux-konkurransen. Foto: Sonia Drivdal Patella

I fjor sommer meldte Trond Tveit og Gøran Håland Rosseland ballklubb på Velux´ nasjonale konkurranse der takvinduer var premien. Før helgen fikk de beskjeden de ikke hadde turt å håpe på.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2017 kl 12:01

Da vindusfirmaet Velux feiret 75 år, lyste de ut en konkurranse som skulle gå over hele Norge. Premien var takvinduer til en verdi av 180.000 kroner. Tveit og Håland tenkte dette ville være perfekt i det nye klubbhuset til Rosseland ballklubb.

– Det er helt fantastisk at vi vant, det er jo rett og slett en luksusgode, sier Tveit.

Nyheten fikk de på fredag, men valgte å vente med å fortelle det til Torfinn Edland, som er formann i Rosseland ballklubb.

– Det er absolutt en veldig positiv overraskelse, sier Edland, og legger til at han aldri hadde sett for seg å få en slik nyhet på en tilsynelatende vanlig mandag morgen.

Gikk grundig til verks

Tveit forteller at det er på grunn av dårlige lysforhold i andreetasjen i klubblokalet, de meldte klubben på.

– Det er veldig mørkt her oppe, så det er ingen tvil om at de seks takvinduene vi nå får, vil gjøre en stor forskjell, sier han.

Da Tveit og Håland ble oppmerksomme på konkurransen, skjønte de at de måtte gjøre noe ekstra for å ha en sjanse til å vinne.

– Vi gikk til en arkitekt og fikk tegnet opp vinduene med nøyaktige mål. Der fikk vi også vite hvor mye alt ville koste, forklarer Tveit.

Når vinduene står ferdige til sommeren, vil klubblokalet se slik ut. Foto: Rosseland Ballklubb

Ballklubben, som i dag har totalt 450 medlemmer, drives 100 prosent av frivillige. Tveit forklarer at de derfor aldri ville fått slike takvinduer uten konkurransens hjelp.

– Vi hadde aldri drømt om å få disse vinduene, sier han.

Velfortjent gave

Marton Digernes fra Velux, var også på plass da nyheten ble annonsert for klubbformannen. Digernes synes det er veldig moro å kunne bidra til klubben.

– Det er veldig kjekt å gi så store verdier til Rosseland ballklubb, sier han.

Digernes understreker at han ikke hadde noe å gjøre med hvem som vant.

– Vinneren ble trukket av noen i moderselskapet i Danmark, forklarer han.

Snart byggeklart

Takvinduene er av det moderne slaget, og vil kunne styres med fjernkontroll. De har for øvrig også regnsensorer, og vil dermed lukke seg automatisk når det begynner å regne.

Installeringen av takvinduene vil starte i mai denne våren, og vil trolig stå ferdige i juni.

– Vi gleder oss veldig, sier Tveit engasjert.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...