Nabo har fått nok av byggeutstyr som slenger

Ronny Time mener området ved Svertingstad burde blitt ryddet. Foto: Ronny Time

Ronny Time reagerer på at ingen har ryddet opp etter seg på utbyggingsområdet ved Svertingstad.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

– Alt ligger her som om arbeiderne bare skulle tatt helg, men overskuddsmasser av stein, grus og jord og diverse byggeutstyr har ligget uforandret her i nesten to år, sier Time.

Savner informasjon

Time er nabo til utbyggingsområdet ved Svertingstad på Bryne. I 2015 begynte Jadarhus å bygge leilighetskomplekser på området. Til nå er tre leilighetsbygg ferdige, og ett gjenstår.

Time forteller at etter at de tre første leilighetsbyggene stod ferdige, har lite skjedd på området.

– Det ser ut som et sanddeponi med overskuddsmasser, eller som et evigvarende anleggsområde uten mål og mening, sier han.

Time opplyser at styret i Nubben vellag, som er vellaget for nabolaget, har klaget inn saken til kommunen.

– Naboene savner informasjon om hva som skjer på området. De fleste lurer på hvor lenge det skal være sånn som det er her nå, sier han.

Sanhaugene i bakgrunnen blåser støv på boligene i området ifølge Time, og vellaget i Svertingstad har klaget saken inn til kommunen. Foto: Ronny Time

Markedet har sinket prosessen

Rune Hatlestad, administrerende direktør i Jadarhus, er ikke kjent med at naboer er misfornøyde med hvordan området ser ut. Han forklarer at byggeprosessen har tatt lenger tid enn forventet.

– På grunn av oljenedturen har markedet vært dårligere de siste årene. Utbyggingen har derfor gått senere enn vi ønsker oss. Hadde markedet vært normalt ville vi bygget ut fortere, sier Hatlestad.

Den administrerende direktøren forklarer at det er en plan bak det som ligger på området, og at det er videre fremdrift som bestemmer når det skal brukes.

Ronny Time skulle ønske Jadarhus kunne flyttet tingene sine til en annen plass mens de ventet på å begynne å bygge igjen.

Ronny Time forteller at utbyggingsområdet ved Svertingstad ahr ligget uforandret i to år. Foto: Ronny Time

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...