Nærbø-traver tok Kongepokalen

Ole Gaute Gudmestad vant Kongepokalen på Bjerke med hesten G.Jerken lørdag. Hesten eies av Gaute og Ole Gaute Gudmestad. Foto: Gunnar U. Stangeland

G. Jerken er traveren til Gaute og Ole Gaute Gudmestad fra Nærbø, løp inn Kongepokal på Bjerke.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2017 kl 03:10

Magasinet trav- og galoppnytt melder om den flotte prestasjonen av Gudmestad-hesten.

– Det åpnet ille for amatøren fra Nærbø, men etter en flott avslutning ble det likevel Kongepokal, skriver magasinet.

- G. Jerken var hissig og galopperte på startsiden, men reparerte glimrende. Det er en fantastisk hest, sa kusk Ole Gaute Gudmestad.

Etter en flott avslutning knep Nærbø-hesten seieren rett oppunder mål. Gaute og Ole Gaute Gudmestad eier den fine 4-åringen som fikk 200.000 kroner for seieren.

Gaute Gudmestad er æresmedlem i Det Norske Travselskap for sin innsats både lokalt og nasjonalt.

En annen jærbu med en stor dag på Bjerke, var Kjetil Djøseland. Han fikk en 3. plass og 50.000 kroner i sitt comeback på Bjerke, etter at han i januar hadde beinbrudd, nettopp på denne banen, i samme løp.

Senere går Djøseland hen og vinner Jacob Meyers pokal løp, med hesten Kleppe Slauren, og kan kassere inn 200.000 kroner i første premeie.

Geir Gudmestad vant også med hesten Rødmyrfaksa og 50.000 kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...