Bjørn Risa har ikke spart på ett eneste øre på jubileumstur for 550 ansatte til Spania

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Foto: Vojtetech Vlk

Tre chartrede fly lettet fra Sola torsdag ettermiddag, fylt opp med Risa-ansatte på vei til sol og varme for å feire at konsernet er 70 år i 2018.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2018 kl 15:29

550 deltakere er med til sol og varme på et sted en time sør for Barcelona i noen dager.

– Det er helt rått, og så slapp vi unna høststormen. Vi liker å ha god timing, sier eier Bjørn Risa, som har hatt denne jubileumsturen i sikte de tre siste årene.

– Alt har glidd veldig bra, fra vi passerte sikkerhetskontrollen til vi kom fram til hotellet. Men så har vi planlagt i lang tid også, sier Risa.

Han ber om at han nevnes med tittleen kultursjef i stedet for administrerende direktør.

– Alt handler om kulturbygging og det er mitt overordnede ansvar. Det er en flott gjeng jeg har med meg sydover, sier han.

Lett gjenkjennbare på stranda. Foto: Vojtetech Vlk

Det sier seg selv at et slikt opphold ikke er gratis. Risa understreker at jubileumsreisen er et spleiselag mellom de ansatte, flere med følge, med en gitt egenandel.

- Resten tar konsernet. Jeg er så heldig at jeg får betale mesteparten, ler han.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Røde sandaler med R-en risset inn i sålen, røde strandbager og røde t-skjorter.

Foto: Privat

– Når vi feirer 70 år, og har spart i lang tid, samt at de ansatte også bidrar, skal det gjøres ordentlig. Vi har et langsiktig perspektiv, og vil høst fruktene over tid. Vi får igjen for denne turen de neste to til seks årene. Det er en viktig investering for konsernet, sier Risa.

Foto: Vojtetech Vlk

Fredagen gikk med til blant annet idrettslige aktiviteter, uten at det ble sportslig suksess for Bjørn Risa på sandvolleyball-banen.

– Jeg røyk ut nesten med en gang, men det blir bagataller, smiler 44-åringen, som i følge Kapital ligger på 141. plass blant landets 200 rikeste personer.

Sandvolley var blant aktiviteten som stod på helgens program. Foto: Trude Håland

Lørdag kveld er det duket for gallamiddag på en olivengård, med Alex Rosén som konferansier. Og selvsagt er det gravemaskiner på plass utenfor som ønsker gjestene velkommen.

- Vi har fått tak i to eksemplarer, sier Risa fornøyd.

Alex Rosén er på plass. Foto: Trude Håland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...