Jærhagen får trampolinepark

Slik har Skyland planlagt at den rundt 2000 kvadratmeter store trampolineparken i Jærhagen skal se ut. Foto: Skyland Trampolinepark AS

I april flytter Skyland inn i kjøpesenteret.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2018 kl 09:33

– I fremtidens kjøpesenter trenger vi møteplasser, og vi trenger aktiviteter. Skyland kommer til å tilføre både oss og lokalsamfunnet noe viktig. Trampolineparken kommer til å føre til mer fysisk aktivitet, sier Siri Øksnevad Olsen, senterleder på Jærhagen.

Første gang i et kjøpesenter

Eier av Skyland Trampolinepark AS, Jørgen Pettersen, forteller at de umiddelbart tente på ideen da Jærhagen tok kontakt og lurte på om de ville etablere seg i Klepp.

– Det blir veldig spennende å komme til et kjøpesenter. Det er første gang i Norge at noen bygger trampolinepark i et kjøpesenter. Jærhagen er et fantastisk godt senter, og vi gleder oss til å åpne der, sier Pettersen.

Skyland Trampolinepark AS ble etablert i Kristiansand i 2015. Avdelingen på Jærhagen, som skal åpne i april, blir deres andre trampolinepark.

– Parken på Jærhagen blir stor, dobbelt så stor som den vi har i Kristiansand, sier Pettersen, som ofte har hatt feriegjester fra Sør-Rogaland innom trampolineparken i Kristiansand og som derfor regner med at noen av Jærbladets lesere kjenner til parken.

For Pettersen var det naturlig å se vestover etter muligheter for utvidelse, siden han har kone fra Flekkefjord og ofte reiser denne veien.

– Kjerneområdet for parken vår i Kristiansand strekker seg halvveis til Stavanger. Med etableringen på Jæren, kommer vil til å dekke hele området fra Stavanger til Kristiansand, sier Pettersen.

20-30 ansatte

Skyland Trampolinepark har så vidt begynt arbeidet med å rekruttere ansatte til Jærhagen.

– I Kristiansand har vi 20-30 ansatte, mest deltid, og vi kommer i alle fall ikke til å bli færre på Jærhagen. Vi søker etter hele spekteret, fra parksjef til verter og instruktører, forteller Pettersen.

Trampolineparken tilbyr både bursdagsselskaper, fri lek og trening med instruktører. På Jæren skal de ha både trampoliner, rutsjebaner, ninjaløyper, klatrevegg og dogdeball, for å nevne noe.

2000 kvadratmeter i 1. etasje

Med trampolineparken håper senterleder Siri Øksnevad Olsen å trekke flere folk til Jærhagen.

– Kanskje særlig de unge, men jeg har nå tenkt å prøve meg på trampolinene selv også, sier hun med et smil.

Jærhagen er i full gang med å gjøre klart for trampolineparken, som skal flytte inn på rundt 2000 kvadratmeter i første etasje mellom Coop Obs Bygg og Thansen – like ved hovedinngangen til den nye delen av sentert som åpnet i forrige måned.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...