Noen drakk for mye, noen sloss og kranglet, men alt i alt en rolig helg

Bare én ung mann blir anmeldt. Han ble bortvist fra Bryne sentrum, men kom likevel tilbake.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Fredag kveld klokka 22.50 ble politiet tilkalt til et utested i Bryne sentrum, der en mann skal ha blitt slått av en annen mann. Det viste seg at begge parter var godt beruset. Mannen i 50-årene som skal ha slått den andre, ble bortvist fra sentrum.

En halvtimes tid senere kom en forebyggende patrulje på Nærbø i kontakt med en svært beruset 17 år gammel jente. Patruljen sørget for at hun ble hentet og kom seg trygt hjem.

Klokka 02.50 natt til lørdag fikk politiet klager på høy musikk fra klubbhuset på Rosseland. Patruljen rykket ut og fikk avsluttet festen.

Natt til søndag ble politiet tilkalt til et utested i Bryne sentrum, som trengte hjelp med en gjest som var vanskelig og oppførte seg truende. Mannen i 40-årene ble bortvist fra sentrum i 12 timer.

Klokka 00.40 ble politiet tilkalt til et annet utested, som meldte om krangel og knuffing mellom tre menn. En av dem, en mann i begynnelsen av 20-årene, ble bortvist fra Bryne sentrum. Kort tid etterpå kom han tilbake, og han ble dermed anmeldt og kan vente seg en strafferettslig oppfølging.

Klokka 01.20 fikk politiet melding fra forbipasserende på Klepp Stasjon om en svært beruset mann som de ikke fikk liv i. Patruljen tok turen, fikk vekket den unge mannen og hjalp ham ombord på toget hjem.

En halvtime senere fikk de en tilsvarende melding fra området ved Bryne kyrkje. Det viste seg å være en tilreisende kar i 30-årsalderen, som fikk hjelp av politiet til å finne tilbake til hotellet der han hadde rom.

Ellers konstaterer politiet at Ranglerock gikk helt knirkefritt, sett fra deres perspektiv, og at det alt i alt har vært en relativt rolig helg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...