Ny heder til postfolkene på Obs Bryne

Distriktssjef Eli Wikse kom på besøk til Bryne for å markere seieren. Her sammen med butikkansatt, Ann Dubland Thu. Foto: Nils Erik Sundqvist Gyland

I dag fikk Obs post i Butikk på Bryne storfint besøk. Distriktssjefen møtte opp med blomster og diplom.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

For andre året på rad ble Obs Bryne Post i Butikk kåret til regionens beste. Det vil si at de har scoret høyt på service, kompteanse og kvalitet.

– Denne butikken har utmerket seg spesielt. Her på Bryne scoret de så og si 100 prosent på alt. I tillegg til dette er de den største butikken med flest transaksjoner per dag, sier distriktssjef Eli Wikse.

Mange konkurrenter

I Norge er det 1320 post i butikk. I region sør er det 166 butikker. Siden 2001 har Post i Butikk erstattet mange av postkontorene og blitt mer spredt. I dag finnes de hos de store dagligvarekjedene, bensinstasjoner, kiosker og hagesentre.

– Jeg styrer distriktet Sør-Rogaland. Vi er tre distriktssjefer som nominerer én butikk hver. Senere er det leder for post i butikk Norge som bestemmer vinneren. Vi ser etter hvor store butikkene er og hvor lite feil de gjør, sier Wikse.

Butikken fikk både diplom og blomster for sin innsats. Foto: Nils Erik Sundqvist Gyland

Hvorfor holder dere denne kåringen?

– Vi håper jo at det skal motivere folk til å gjøre en god jobb. Vi følger opp butikkene på kvalitet hver uke, så vi har god kontroll. Jeg får en rapport fra Oslo som jeg legger ut på vårt intranett. På den måten kan de hele tiden følge med på hvordan de ligger an. Her på Bryne er vi så heldige at vi har en ansatt som har jobbet på postkontor tidligere. Hun kan hjelpe de andre hvis det er noe de er usikre på, sier Wikse.

Ikke bare kundeservice

I tillegg til å behandle mange kunder hver dag er det også diverse andre arbeidsoppgaver for de ansatte.

– De starter kl 06.00 med å sortere postboksene. Det er stort sett bedrifter som får posten sin hit, men det er en stor jobb som skal gjøres, sier Wikse.

De ansatte på Obs Post i Butikk var storfornøyde med resultatet. Fra venstre: May Britt Paulsen, Eli Wikse, Irene Kvia Aurmo, Thomas Bekkeheien, Ann Dubland Thu og Inger Lise Stokka. Foto: Nils Erik Sundqvist Gyland

Best til neste år

Butikken som ligger på m44 har vært her i fem år og har ni ansatte. Nå har de fått ny syvårs-kontrakt og er klare for flere kunder.

– Stort sett hele kommunen får posten sin hit, i tillegg til noen fra Klepp kommune. De har i alle år måtte betale bompenger for å hente posten, ler Inger Lise Stokka.

Hun er storfornøyd med å bli best for andre gang. Det betyr likevel ikke at de skal slappe av fremover.

– Vi skal selvfølgelig bli best til neste år også, sier hun.

I år var det Extra Isenveien Borgenhaugen i Sarpsborg som vant på landsbasis.

Selv om avisen kom på besøk, var kundene førsteprioritet for de ansatte. Bak disken fra venstre: May Britt Paulsen og Inger Lise Stokka. Foto: Nils Erik Sundqvist Gyland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...