Bomaksjonistar snudde ryggen til Erna

Statsminister Erna Solberg opna Klepp24 med store deler av publikum med ryggen til. Foto: Jorunn Erga Steinsland

Då statsminister Erna Solberg entra scenen under Klepp24 laurdag ettermiddag, snudde fleire hundre personar ryggen til.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Bompenge-motstandarane stilde mannsterke på Klepp24.

Etter å ha marsjert taktfast under «Nok er nok»-fanene frå Klepp rådhus, strøymde bompengemotstandarane inn i teltet der den offisielle opninga av Klepp24 skulle vera.

– Me vil visa at me ikkje syns bompengar er greitt, seier aksjonsleiar Aleksandra Lind.

Ho venta rundt 300 personar til Kleppe.

– Men me er fleire enn det. Eg er veldig fornøgd med oppmøtet. Politikarane er nøydde til å forstå at dette folkeopprøret ikkje vil dabba av, tvert i mot, sa Lind.

Demonstrantane marsjerte frå Klepp rådhus medan dei ropa «Nok er nok». Foto: Jorunn Erga Steinsland

Aksjonistane haldt seg rolege under arrangementet, men viste tydeleg kva dei meinte med bodskap på små plakatar og t-skjorter.

Leiar i Klepp næringsforening, Odd Byberg, roser demonstrantane for god oppførsel.

– Dei oppførde seg fint. Dette skal vera eit gildt familiearrangement, så eg er glad for at det gjekk så godt som det gjorde, seier han.

Med regnbogeflag på kinnet opna statsminister Erna Solberg Klepp24. Foto: Jorunn Erga Steinsland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...