Ny nettløsning:

Jbl.no i ny drakt

JBL.NO 3.0: Den nye nettløsningen erstatter fra 17. januar den tidligere nettløsningen fra Netpower.

Nå blir jbl.no mer oversiktelig og brukervennlig.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 17.01.2011 kl 12:30

Velkommen til helt nye nettsider!

Jærbladets nettløsning jbl.no har siden 2007 kjørt på samme plattform og med samme grunndesign.

Fra en kompakt løsning, med fastlåst design, har den nye løsningen tatt bedre høyde for større bilder, mer luft og mer fokus på innholdet.

Tonstadfirmaet Thin as har i samarbeid med Jæren Avis as levert løsningen til syv aviser i Rogaland. Jærbladet er den første avisen i konsernet som tar i bruk den nye løsningen.

De nye sidene legger opp til økt bruk av kommentering, og det er ønskelig at så mange som mulig av brukerne vil delta i debatt og kommentering.
Brukerne må registrere seg for å kommentere artiklene, og fullt navn vil følge alle brukerkommentarer.

I forbindelse med lansering kan det oppstå nye problemstillinger eller tekniske utfordringer. Vi vil gjerne ha tilbakemelding på hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Den nye løsingen vil i større grad enn tidligere være under utvikling, og ny funksjonalitet og nye typer innhold og tjenester vil dukke opp etterhvert.

Både på innholdssiden og annonsesiden er den nye løsningen et langt mer moderne og fleksibelt produkt enn tidligere versjoner av jbl.no. Annonsører og brukere/lesere vil få et langt mer variert tilbud, brukervennlighet og leseopplevelse vil forhåpentligvis oppleves som mye bedre.

Si hva du synes om de nye sidene i kommentarfeltet under eller send en e-post til webmaster@jbl.no.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...