1000 barn kickstartet Jærdagen

Teatergruppa Fantefølget tok med seg 1000 barnehagebarn inn i Astrid Lindgrens magiske verden.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2018 kl 15:55

Kaizersplassen var stappfull av ivrige unger da Jærdagen ble åpnet fredag klokken elleve.

Alle barnehagene i Time kommune var invitert til teaterforestilling med Astrid Lindgrens fortellinger.

Malin Stranden Alstadsæter (6), Joar Konstalid (5), Live Rosseland Andersen (5), Albert Haaland (5) og Magnus Skrudland Tjåland (5) var blant de 1000 tilskuerne som fulgte nøye med på hva som foregikk på scenen.

– Det er kjempegøy! Det var veldig løye når Lotta klippet opp genseren sin og skyldte på hunden, sier Malin.

Eventyrlig stemning

Time-ordfører Reinert Kverneland ønsket barna velkommen til festdagen.

– Jærdagen er ett av høydepunktne under den jærske sommeren. Ekstra gildt er det å ønske dere velkommen til arrangementet på ny og oppgradert plass. Som ordfører er jeg veldig stolt av Jærdagen, sa Kvernland i åpningstalen.

Det er liten tvil om at ungene gledet seg til forestillingen, og heiet Fantefølget frem på scenen med stor applaus.

Barnehagebarna fikk møte både Emil, Pippi Langstrømpe, Lotta og Carlson på taket.

Frida Gustavsson (3) og Jakob Nygård Veterhus (4), går i Spødarbakken barnehage. De storkoste seg under Jærdag-åpningen, og har en klar favoritt fra scenen.

– Pippi var kulest! sier Frida, mens kameraten Jakob nikker bekreftende.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...