M44 får barbershop og fleire nye butikkar

Senterleiar Eli Ulveseter ved M44 er glad for at tilbodet blir utvida med barbershop og nye butikkar. Foto: (Brit Romsbotn)

Til hausten vil fem nye aktørar vera på plass i handlesenteret M44 på Bryne.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2019 kl 07:37

For tida er ammerommet i første etasje i M44 i ferd med å gjerast om til barbershop. Namnet er Mr Yanki, og planen er å vera i gang i løpet av denne veka.

To nye klesbutikkar

– Mr Yanki har allereie salong i Sandnes, med lang ventetid. Eg tykkjer det er kult at me nå utvidar miksen med noko nytt, og det er bra at me får eit større tilbod til menn. Me har mange menn som kjem hit og handlar, og det er kjekt at me no kan tilby dei endå meir, seier Eli Ulveseter, senterleiar ved M44.

Yanki Ki Yalcin (t.v.) og Firat Yildiz opnar Mr Yanki i løpet av veka.

Klesbutikkane Vero Moda og Best Kids opnar begge i M44 torsdag 8. august om alt går etter planen.

– Vero Moda er ein viktig aktør å få på plass, og eg er også godt nøgde med at me no får med oss Best Kids, som er ein sterk aktør på barnekler og utstyr, opplyser Ulveseter.

Best Kids sel kler til barn opp fra 0-14 år.

Som erstatning for ammerommet som blir barbershop, er det no midlertidig lagt til rette med ammerom i andre etasje ved sportsbutikken XXL.

– Nokre ønskjer å sitja litt avskjerma når dei skal amme, og det vil me sjølvsagt at dei skal ha moglegheit til å gjera. I løpet av kort tid vil me etablera eit nytt og permanent ammerom, seier senterleiaren.

Briller og design

Designbutikken opnar også til Jærdagen. Bak denne butikken står Silje Gausland som flyttar den tradisjonsrike Tjemsland-butikken frå Storgata.

Brilleland er også på veg inn i M44. Den landsomfattande optikarkjeda opnar dørene den 15. august. Brilleland skal inn i lokalet der Enklere Liv har halde til.

Totalt er har optikarkjeda 76 butikkar over hele landet.

M44 har i dag over 70 butikkar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...