Må i fengsel etter blotting i Haugstadskogen

Illustrasjonsbilde

Ifølgje offeret skal ein mann ha følgd etter ho, trekt ho til seg og vist fram ein erigert penis. No er mannen dømt til fengsel.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Ein 20 år gamal mann er dømt til 60 dagar i fengsel for brot på straffelova § 297. Denne paragrafen gjeld seksuelle handlingar som er gjort med nokon som ikkje har samtykt til det.

Hendinga som ligg til grunn for dommen, fann stad i Haugstadskogen i Hå ein ettermiddag i november 2016. Mannen skal ha følgd etter ei kvinne for så å ta tak i ho og dra ho mot seg. Den erigerte penisen til mannen var synleg gjennom ein open buksesmekk. Mannen skal ha sagt «så fin du er» eller liknande før kvinna klarte å dytta han frå seg og koma seg vekk.

Sjølv om det ikkje blei gjennomført nokon seksuell handling, meiner retten at tiltalte hadde forsett om å gjera noko som kvalifiserer til denne definisjonen. Retten dømmer han derfor for forsøk på seksuell handling.

Tiltalte hevda at han ikkje var skuldig då han møtte i Jæren tingrett den 5. februar. Han nekta for å ha møtt kvinna. Retten trur ikkje på forklaringa hans. Kvinna peikte ut mannen då ho fekk sjå bilde av 12 ulike menn, og det finst bevis for at mannen var i området i det aktuelle tidsrommet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...