Her kan det bli manuell trafikkdirigering og ledebil fram til 17. mai

På grunn av forsterkningsarbeid på fylkesveg 506 blir det manuell dirigering og ledebil på kvelds- og nattestid. Dette bildet er tatt under tilsvarende arbeid i fjor sommer. Foto: Kirsten Håland (arkiv)

Skal du fra Bryne til Ålgård på kvelds- eller nattestid, må du påregne at det tar litt lengre tid enn vanlig.

Jærbladet
Jærbladet AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2019 kl 15:48

Asfaltsesongen er i gang. På fylkesveg 506 mellom Ålgård og Bryne er Statens vegvesen i ferd med å gjøre ferdig arbeidet med forsterkning av de påbegynte i fjor.

– Da hadde vi litt dypstabiliseringer, forsterket grussperrelaget og la ett lag med asfalt. I år fullfører vi jobben og legger på et slitelag, forklarer Bjørn Andersen, som er byggeleder for asfalt og veimerking i Statens vegvesen.

Arbeidet begynte 5. mai og skal, med forbehold om at været tillater det, være avsluttet innen 17. mai.

– Det blir manuell trafikkdirigering med ledebilkjøring. Ventetiden blir maks 15-20 minutter. Men det er en del trafikk på den veien på dagtid, så vi gjør det på natten. Vi begynner klokken seks om kvelden, og så skal veien være åpen igjen senest fra seks om morgenen, sier Andersen.

Arbeidet begynte ved Melsvatnet og skal jobbe seg oppover til rundt en kilometer fra Ålgård.

– Men det er også andre ting som er på planen på veistrekningen. Derfor blir det ikke én stripe med sammenhengende, svart asfalt, sier Andersen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...